Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?
Ahojte, řekněte mi, že to bude v pořádku a že už MS nedojde, protože test, který jsem si dělala právě teď je na 13dpo krásný 🙂 Hold jsem nevydržela do zítřka, teď se jen modlit, aby se mi MS vyhnula obloukem 🙂

@sami28 a taky máš pěknou čárku?? 🙂 já jsem se svou spokojená...takto na večer 😉 ale bolí mě břicho jak před MS..... a to je dobré, že měla dojít a nedošla!!! To ti držím palce! 🙂
@jednasnazilka ta je ze dneska z rana 😊 taky jsem spokojená, přemýšlím nad tim digitalnim 😁 ale mluvíš no z duše, taky me bolí bricho chvíli tlak a chvíli jak na ms, takze se furt bojim.. dekuji, tak si drzme palce vzájemně 😊✊
@sami28 No tak ta je krásná!! 🙂 těším se na ráno, až budu testovat a digitální si udělám, ale až ke konci týdne, je dobrý, už jsem ho měla, bohužel to pak nedopadlo, věřím, že u nás do čtvrtice to vyjde. Tak držím palečky!!
@jednasnazilka tak ráno ukaž test, určitě bude silit 😊 ahaa, to mě mrzí 😕 musíme teď věřit a bejt pozitivní 😊 děkuji, budu taky držet! 🍀
@sami28 ráno si dáme vědět, už se opravdu na testování těším ;)
@jednasnazilka to je dobře! Tak rano 🙋♀️😊
Držím palečky 😊
@jednasnazilka krásně pozitivní. Určitě nepřijde
@pajasala Děkujiiii 🙂, věřím že ne... biochemické jsem měla minulý měsíc a 15DPO jsem měla stín.... teď jsem 14dpo a krásná čárka ❤
@sami28 tak jaká??? 🙂 určitě OKI, pochlub se 😉
@jednasnazilka krásná čárka ❤️ paráda 😊 Ja zatím dnes nedělala, slibila jsem to přítelovi 😀 ze az zítra. Ale skočím si asi pro ten digitální 😊
@sami28 jí si digitální udělám ve čtvrtek, už by tam mohlo být 2-3 🙂 tak se drž!!
@jednasnazilka a zítra budeš zas testovat? 😊 Taky doufam na 2-3, uz mi lezi na stole 😊 držím palce!
zítra budu taky a jdu na odběr HCG, dnes jsem volala DR a v pátek jdu na kontrolu, chtěla jsem až za 3 týdny, ale neee, řekla, že mám dojít v pátek. Mám za sebou mimoděložní těhotenství, na které se přišlo, až když mi praskl vejcovod, chce si mě ohlídat, trošku mě vystrašila... pokud budeš zítra 15DPO a více, ukáže se ti 2-3, dej vědět 🙂
@sami28
@jednasnazilka teda to je obrat o sto sest.. kolik budes?
No hele buď rada, je dobře, že to teď hlídá, když se stalo to, co se stalo 😊 v kolik jdes? Budu ti držet palce.
Měla bych byt 17dpo, dva dny zpoždění. Tak snad
@sami28 na odběr půjdu ráno, výsledek bude odpoledne, HCG se během čtyřiadvaceti hodin zdvojnásobuje. Takže pokud jsem měla v pondělí 191 zítra bych asi měla mít minimálně 573 (pokud dobře počítám) na KO jdu v pátek na 7 ráno....to bude nekonečný týden 😨 Tobě držím moc palce a věřím, že podle tvého krásného testíku je to jasné!!!! Děj ráno vědět 🙂
@jednasnazilka ahaa, ja myslela, ze se zdvojnásobuje ob den, tak mam asi špatný info 😁. To jdeš ještě dřív než já, jestli jdes tenhle otázek, tak na tebe budu myslet 🍀 určitě dám! Děkuju 😊
@sami28 no nejraději bych šla na kontrolu až tak za 3 týdny, ale asi si mě opravdu chtějí ohlídat, tento měsíc je to od mimoděložního rok.... snad už to bude ok 🙂 držím ti všechny 4 palce 👍
@jednasnazilka určitě to bude v pořádku! A pri tom mimoděložním jsi taky mela takhle hezky silici carku? A bolesti?
Nebooj, fakt 😊 dekuju, rano dam vedet 😊
@sami28 no právě že jsem bolesti měla až cca koncem 5 týdne 🙈 před mimoděložním jsem měla biochemické, pak mimoděložní a pak zase biochemické a teď se snad už zadařilo a to jsem vše stihla během roku a půl....takže už mi někdy z toho opravdu hrabe 😨 teď jsem zkusila mamatest a je silnější než ráno, hned mám lepší náladu 🙂 takže zítra bude náš den, já budu mít krásnou hodnotu HCG a ty 2-3 ❤
@jednasnazilka máš toho za sebou hodně, koukám... A takovou krásnou čárku jsi mela i pri mimoděložním? Ja měla v říjnu a v lednu biochemické, takže jsem taky furt takova nesvá...
Ale teď už nám to snad oběma klapne 😊 teď jsme vlastně den od sebe, že? S terminem ms 😁
Držím palce na hcg, pak dej vědět určitě! 🍀 čárka je dokonalá na večerní testování! Já teď z rána takhle .. 🥰
@jednasnazilka jsme na tom stejně,taky má dorazit zítra ✊✊✊nahoře včerejší,dole dnešní .... Tak tfuj tfuj
@sami28 kráááása 🙂 já to věděla, neboj, to už se určitě MS nedostaví 😍 to bylo radosti že?? No gratulujiiiii budeš MÁMA 🤰🍀
@sylvka čárka se o do zvýraznila! 🙂 držím palce 🙏
@sami28 a jinak při mimoděložním také rostla čárka, ale už přesně nevím jak, výsledky HCG budu mít odpoledne a dnes mě od rána bolí břicho, jako bych to měla dostat 🙈 odpoledne dám vědět, jak jsem na tom 😉
@jednasnazilka dekuju! 😊 Joo jsem moc ráda, ale ještě víc budu, až bude mít srdíčko ❤️ tyjo, máma 😮
To me taky chvilkama boli, nejhorsi to bylo v den ms 🤔 dej vedet, budu cekat dobre zpravy 😊
Já teď tahla z města kávovar docela těžkej a tak se snad nic nestane 🤔🤦♀️

@jednasnazilka budu drzet palce, at ms nedojde! 😊 To uz je hezka carka. Tak mi drz taky, at mi nedojde, mela přijít dnes 😀