icon

Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?

jednasnazilka
15. bře 2021

Ahojte, řekněte mi, že to bude v pořádku a že už MS nedojde, protože test, který jsem si dělala právě teď je na 13dpo krásný 🙂 Hold jsem nevydržela do zítřka, teď se jen modlit, aby se mi MS vyhnula obloukem 🙂

Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?
Strana
z4
sami28
17. bře 2021

@sylvka super, držím palce 😊

jednasnazilka
autor
17. bře 2021

@sami28 no opatrně!! Já už netahám vůbec nic 😨 člověk hold neví a ano MÁMA 🍀, ozvu se

sami28
17. bře 2021

@jednasnazilka a delas dobre, taky nebudu! Kdybych vedela, jak to bude velky, tak se na to 💩. Máma...to zni ❤️. Tak hodne štěstí 😊

jednasnazilka
autor
17. bře 2021

@sami28 Děkuji HCG 584 stouplo to, ale nevím, jestli tak jak má, ale důležité je, že to stouplo 🙂 uvidíme, co v pátek

sami28
17. bře 2021

@jednasnazilka ja myslim, ze na den zpozdeni je to krasny! Za par dni bude uz na utz neco vidět 😊 mam z tebe radost 😊

jednasnazilka
autor
17. bře 2021

@sami28 doktorka včera do telefonu říkala, že když budu mít 600, že snad něco uvidí 😉 dnes mám 584 a jdu k ní za 2 dny, takže si říkám, že by mohla vidět fazolku na správném místě 🙂 To víš, nejraději bych šla k Dr. později, aby mě zbytečně nestrašila, ale asi si to opravdu chce ohlídat, takže počkat do pátku... to je furt a stále čekání 🙊 Tak si asi budeme užívat začínající těhotenství ne?? 😍

sami28
17. bře 2021

@jednasnazilka ahaa, ja tady prave cetla, ze je neco vidět nad 1000, ze teda zalezi na kvalite utz. No tak super. Ja jsem pripravena na to, ze v pondeli uvidi ten vacek a vic asi ne 🤔
Vid, nejradsi bych uz sedela na křesle a koukala na monitoru na srdicko 😁
Asi jako jooo, ale neco ve mně mi to pořád úplně nedovoli 🤔

jednasnazilka
autor
17. bře 2021

@sami28 to víš, je to nejistota, ale musíme věřit 🙂 podívej na mě... už po čtvrté a opravdu věřím, že to bude v pořádku, ale jsem strašně nedočkavý člověk, takže čekání je pro mě hrozné.... takže já mám kontrolu v pátek a ty v pondělí, jestli jsem tě správně pochopila? 🙂

sami28
17. bře 2021

@jednasnazilka a to bude první mimčo? 😊 Joo, taky věřím, ze vše dopadne dobře, jen to nechci zakřiknout 😬. Rozumím ti, taky už chci pondělí 😀 správně jsi to pochopila 😊

jednasnazilka
autor
17. bře 2021

@sami28 no to BUDE první drobek 🙂 je mi 28 a přítelovi 40, jsme spolu 10 let, ja myslím, že je už na čase, ale hold rok a půl se nám nedařilo ... no já ještě zítra a v pátek na 7 tam mám být, ale ty ještě déle, půjdeme spát a vzbudíme se až za 2-4 dny?? 😨😅

sami28
17. bře 2021

@jednasnazilka tak to jsme na tom stejně 😊 az na věk pritele. Teď už se určitě zadarilo! ...se mas, ze to budeš mít za sebou. Joo pujdeme spat, aby nam to uteklo jak při čekání na Ježíška 😀 ja teda musím zítra a pátek do práce uklízet ještě, tak to taky trochu uteče snad

jednasnazilka
autor
18. bře 2021

@sami28 to máš dobré, že můžeš do práce, já jsem doma na home office, takže na hlavu 🙆 tak ať ti to uteče a opatrně! 🙂

sami28
18. bře 2021

@jednasnazilka věřím, taky mi trochu chybí režim 🤦‍♀️ dekuju. Jak se dnes cítíš? Mně uz ani břicho nebolí jak předtím 🤔

jednasnazilka
autor
18. bře 2021

Děkuji... no cítím se fajn, ráno jsem se polekala, že mě nebolí prsa 😀, ale mám je takové plné a prostě jiné, takže po osahávaní jsem se uklidnila 😎 jinak břicho občas píchne, tak zbystřím.... už se nemůžu dočkat zítřka ;) a co TY??

sami28
18. bře 2021

@jednasnazilka jee, jsem rada, ze neplasim sama 😀 ja dnes byla nesva, ze me nebolelo bricho a ted trošku uz zacina, mela jsme chuť si udelat radsi i test, ale vyprdla jsem se na to 😀.. věřím ti, taky se tesim na pondeli a doufam, ze bude vse v poradku!

jednasnazilka
autor
18. bře 2021

@sami28 to jsme stejní blázni 🙆 až na to, že já jsem to s tím testem nevydržela 😃😃

jednasnazilka
autor
18. bře 2021
sami28
18. bře 2021

@jednasnazilka jeee ten je bozi!! ❤️ Ja se hrozne bojím, ze bude slabsi 😬

jednasnazilka
autor
18. bře 2021

@sami28 nebude!!! 🙂 dívala jsem se do historie na testy, které jsem měla pozitivní.... když to bylo mimoděložní, byl taky takto silný.... no už ať je zítřek, ale nemůže tam nic vidět, když jsem měla 2.3. ovulaci a došlo k oplodnění... to vím určitě, pak nic nebylo a teď ani nebude :D bojím se, jsem opatrná. Ty už máš děti?? Teď nevím, jestli jsem se na to už ptala...🙈

sami28
18. bře 2021

@jednasnazilka noo... 🤔 ...neboooj, nebude to mimoděložní, to proste nemuze a nebude! Taky si myslim, ze je brzy, ale treba ne a treba se mimco (nebo aspoň ten základ z nej) ukaze 😀. Taky se bojím v pondělí a pak čekání na ❤️.. nee nemam, nemam, tohle by bylo prvni 😊

jednasnazilka
autor
18. bře 2021

@sami28 na ultrazvuku jde vidět něco při hodnotě 1000j. HCG, včera jsem měla 584,takže snad ano!! Věřím v dobrý konec a tobě to též přeji! Zítra dám vědět, mám tam být na 7,už počítám hodiny 🙈

sami28
18. bře 2021

@jednasnazilka jsem zvědavá! Tak držím palce, at je vse super 😊 a čekám rano zpravu 😁

jednasnazilka
autor
18. bře 2021

@sami28 děkuji 🤗🤗 ozvu se!

pajasala
19. bře 2021

@jednasnazilka já jdu taky dnes v 7😉

sami28
19. bře 2021

@pajasala myslím na tebe ❤️

sami28
19. bře 2021

@jednasnazilka tak coo

sylvka
19. bře 2021

Ahoj holky,vy už se chystáte na účtu?já nejdříve za 14 dni...tak dejte pak vědět.u nás snad zatím v pořádku 😁✊dnešní testům

jednasnazilka
autor
19. bře 2021

@sami28 tak tam vidí dutinku, za 3 týdny na kontrolu, už by mělo být srdíčko a měla bych dostat průkazku 🙂 já radost, ale můj obavy, aby se z toho opět nevyvrbilo mimoděložní, protože takto to bylo i minulý rok 🙈 ale myslím pozitivně, takže teď čekat 3 týdny 😅

jednasnazilka
autor
19. bře 2021

@sylvka tržím palce, ať sílí ;)🍀

pajasala
19. bře 2021

@jednasnazilka tak super. Bude to dobrý uvidíš

Strana
z4