icon

Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?

jednasnazilka
15. bře 2021

Ahojte, řekněte mi, že to bude v pořádku a že už MS nedojde, protože test, který jsem si dělala právě teď je na 13dpo krásný 🙂 Hold jsem nevydržela do zítřka, teď se jen modlit, aby se mi MS vyhnula obloukem 🙂

Těhotenský test den před MS. Bude v pořádku a MS už nedojde?
Strana
z4
sami28
23. bře 2021

@jednasnazilka přesně 😀 asi to je u prvního 🤰🏼 normální, aspoň doufam 😀..tak to je dobře, že netahas nic těžkého nebo tak 😊 já dělám ve školce, tak uvidím po otevření, ale budu to muset říct aspoň kolegyni pak, aby nebyla v šoku a bylo to ode mě fér včas 😊

jednasnazilka
autor
23. bře 2021

@sami28 Jééé takže paní učitelka 🙂 nooo... snad to vydržím neříct.... 🤐 no jelikož se snažíme už rok a půl a za tu dobu jsem si prošla biochemické, mimoděložní, biochemické, tak jsme šli na IVF kliniku, dělali nám všechny možné vyšetření a než jsem se dozvěděla výsledky, otěhotněla jsem 🙂 a včera mi volali, že jsme oba zdraví..... to jsou věci...říkala paní doktorka, že v tomto byla asi psychika... 🙊

sami28
23. bře 2021

@jednasnazilka anoo 😊 ..vid, taky mam chut to rict 😀. Jee, to je hezkej příběh, to se rika casto no, jak se s tim člověk smíří, tak to jde hned. My jsme si rekli, ze jestli se to nepovede do dubna, začneme to řešit. A ejhle ❤️..tal gratuluji k te zprávě, ze jste oba v poradku 😊

jednasnazilka
autor
23. bře 2021

@sami28 děkuji!!! 🙂 no taky bych to rozkřičela do světa, ale jsem opatrná, ani sex nemáme, já se prostě bojím...náš poslední styk byl 2.3 😀 je to divočina

Strana
z4