icon

Těhotenský test. Jak poznat jeho správnost?

viky000
26. kvě 2025

Ahoj chci se zeptat jaký máte názor na tenhle test? Dělaný před chvilkou... Zdá se mi spíš jako vadný, ale ještě se ptám tady.

Těhotenský test. Jak poznat jeho správnost?
1pomnenka
26. kvě 2025

Negativní

lencaa11
26. kvě 2025

@viky000 nic - negativní

suzanna123
26. kvě 2025

já vidím ducha

viky000
autor
26. kvě 2025
@suzanna123

já vidím ducha

@suzanna123 carka se mi ukázala, ale moc mamatestům nevěřím...

mia_von_prag
26. kvě 2025

Pozitivní

barulina
27. kvě 2025

@viky000 z takových duchu na Mama testu mám dvě děti

viky000
autor
27. kvě 2025
@barulina

@viky000 z takových duchu na Mama testu mám dvě děti

@barulina Tak to je pozitivní zpráva😃🙂 mně už se asi dvakrát stalo ,že mi vylezl takový duch a stejně z toho nic nebylo.. tak možná udělám ještě jeden a uvidim.

ceramidy
27. kvě 2025

Test by se mel spravne delat az po vynechani MS aby byl vysledek prukazny,a pokud se dodrzuje navod nikdy nebude problem.

marketanovakova14
27. kvě 2025

@viky000 Ja měla 2x takoveto testy a bylo z toho 2x tehotenstvi. Kolik dni po ovulaci to je? Nebo do menstruace?

viky000
autor
27. kvě 2025
@marketanovakova14

@viky000 Ja měla 2x takoveto testy a bylo z toho 2x tehotenstvi. Kolik dni po ovulaci to je? Nebo do menstruace?

@marketanovakova14 Menstruace by měla dorazit zítra..

viky000
autor
27. kvě 2025
@marketanovakova14

@marketanovakova14 zkoušela jsem dělat teď...

suzanna123
27. kvě 2025
@viky000

@barulina Tak to je pozitivní zpráva😃🙂 mně už se asi dvakrát stalo ,že mi vylezl takový duch a stejně z toho nic nebylo.. tak možná udělám ještě jeden a uvidim.

@viky000 to nemusel být špatný test, ale biochemické těhotenství. Je potřeba počítat s tím, že testy zachytí i to.

viky000
autor
27. kvě 2025
@suzanna123

@viky000 to nemusel být špatný test, ale biochemické těhotenství. Je potřeba počítat s tím, že testy zachytí i to.

@suzanna123 samozřejmě počítám radši se vším...

janches
27. kvě 2025
@viky000

@marketanovakova14 zkoušela jsem dělat teď...

@viky000 toto vypadá dobře. Duch krasně viditelný a růžový tak, jak má být.👏

viky000
autor
27. kvě 2025
@janches

@janches samozřejmě, že by to bylo super 🙂 Akorát pak jsem si dělala odpoledne ještě jeden a vyšel mi o dost míň viditelný.. myslíte že to může být tím, že moč byla už zkoncentrovaná? Ms má nakonec přijít až 29...a je pravda, že minulý měsíc jsem ji měla skoro 8 dní a byla trochu jiná než obvykle, takže popravdě ani netuším kdy byla ovulace . Takže je možný, že ms ještě dostanu a nebo už byla moč moc zředěná...

viky000
autor
27. kvě 2025
@janches

@janches já vím, že by se nemělo testovat ještě dřív než dorazí ms.. pak jsou z toho akorát tyhle někdy zbytečné diskuse 😃🙂

janches
27. kvě 2025
@viky000

@janches já vím, že by se nemělo testovat ještě dřív než dorazí ms.. pak jsou z toho akorát tyhle někdy zbytečné diskuse 😃🙂

@viky000 jo, to víme všechny, že by se mělo testovat až tehdy a tehdy...ale stejně testujeme už dřív. Já jsem úplně stejná a taky vždy testují dřív. Hold na sebe pak bereme to, že máme naději, která s menstruací odejde. No, ale zvědavost je hold zvědavost 😁. Určitě to mohlo být zředěnou močí a nebo pokud jste testovala jinou značkou testu, tak každá značka má jiné množství barviva a na tom to také záleží. Takže zkuste vydržet. Ideálně 2 dny, ale i zítra ráno už by mohl být vidět posun. Tak držím palečky a dejte vědět 😉🍀

viky000
autor
27. kvě 2025
@janches

@viky000 jo, to víme všechny, že by se mělo testovat až tehdy a tehdy...ale stejně testujeme už dřív. Já jsem úplně stejná a taky vždy testují dřív. Hold na sebe pak bereme to, že máme naději, která s menstruací odejde. No, ale zvědavost je hold zvědavost 😁. Určitě to mohlo být zředěnou močí a nebo pokud jste testovala jinou značkou testu, tak každá značka má jiné množství barviva a na tom to také záleží. Takže zkuste vydržet. Ideálně 2 dny, ale i zítra ráno už by mohl být vidět posun. Tak držím palečky a dejte vědět 😉🍀

@janches děkuji moc za pozitivní komentář🙂 většinou tady dostávám odpovědi, že když to vím, tak proč to dělám a málo která z nás to napíše tak, jak to dělají všichni😃😉
Určitě, ráno budu dělat další, tak dám vědět🙂

suzanna123
27. kvě 2025
@viky000

@janches děkuji moc za pozitivní komentář🙂 většinou tady dostávám odpovědi, že když to vím, tak proč to dělám a málo která z nás to napíše tak, jak to dělají všichni😃😉
Určitě, ráno budu dělat další, tak dám vědět🙂

@viky000 tak aby nedošlo k mýlce, já to samozřejmě dělala taky. A díky tomu taky vím, že ne z každého ducha je mimino 🙁

viky000
autor
27. kvě 2025
@suzanna123

@viky000 tak aby nedošlo k mýlce, já to samozřejmě dělala taky. A díky tomu taky vím, že ne z každého ducha je mimino 🙁

@suzanna123 samozřejmě, i já to vím 😉

janches
29. kvě 2025
@viky000

@suzanna123 samozřejmě, i já to vím 😉

@viky000 tak jak to vypadá? 😊

natynkaj
Autor odpověď smazal
viky000
autor
2. čer 2025
@janches

@viky000 tak jak to vypadá? 😊

@janches tak druhý den jsem dělala test a vyšel úplně negativní.. takže myslim že to byl určitě vadný test,už se mi to takhle stalo
Akorát doteď jsem ms nedostala ,dělala jsem ráno ,vyšla tam po zaschnutí slabounka čárka tak nevim..blbý je že ani nevim kdy byla tenhle měsíc ovulace..

janches
3. čer 2025
@viky000

@janches tak druhý den jsem dělala test a vyšel úplně negativní.. takže myslim že to byl určitě vadný test,už se mi to takhle stalo
Akorát doteď jsem ms nedostala ,dělala jsem ráno ,vyšla tam po zaschnutí slabounka čárka tak nevim..blbý je že ani nevim kdy byla tenhle měsíc ovulace..

@viky000 tak to je zvláštní. Tak snad se brzy zadaří 🙏🍀