Těhotenský test. Je pozitivní nebo negativní?

Negativní.
Negativní.
nevidím ani náznak druhé a že vykoukám hodně...v tuchle chvíli jasně negativní
Když si přečteš návod, jistě se ke správné odpovědi dopátráš 🙄
@veronika1945 záleží, kdy se testuješ, tohle je negativní, jestli jsi nepockala na zpoždění ms, tak počkej a uvidíš potom.
negativní
já vážně nechápu, proč lovíte duchy a testujete před MS... my se snažili skoro 3/4 roku a netestovala do MS... a dokonce i když se zpozdila o 3 dny, tak jsem netestovala,až 4. den. Ano, test je negativní, očividně. Máš to v návodu na test.
@zikisek protoze kazda jsme jina? Neznamena, ze kdyz ty testujes az po vynechani MS, ze musi vsechny holky. Ja treba na tom nevidim nic divneho, kdyz se to da zjistit driv nez vynecha MS tak proc netestovat. Samozrejme jsem toho nazoru, ze je lepsi testovat az vynecha MS, ale ja to treba nevydrzela a testovala 11 den po ovulaci.
@leymea ano,každá jsme jiná, každá to má jinak,ale pak tu neustále vidíme fňukání holek a zahlcené normální diskuze tím,zda jsem těhotná,když je těhu test je čistě bílý. Je to jasně daný, buď jsi těhotná nebo ne a nic mezitím není...takže nechápu, když slečna vidí, že je bílo, že se ptá ještě všude kolem a hledá lupou náznaky. Je bílý = NE,nejsi těhotná... pokud tam budou viditelné dvě čárky= ANO, jsi těhotná...At si testuje kdy chce, ale pokud je bílý, nevím proč se ptá dalších? nemá brýle? špatně vidí? neumí číst? pokud anooo, tak se omlouvám. To je jako: před týdnem jsme spolu spali, jsem těhotná nebo ne
@zikisek pokud se chce zeptat tak proč by se nezeptala ? Není tahle stránka pravé o tomhle ? Nebudete tomu věřit , ale některé už jsou tu dost zoufale co se tyče otěhotnění a chytají se každé malé naděje a chtějí nebo doufají , ze jim tu naději někdo potvrdí . Nechápu , když vás to tak obtěžuje proc diskuzi jen neprejdete, ale mate potrebu ji komentovat a někoho moralizovat .
@pro89 od toho platí svoboda slova. ano, tato stránka je o tom se zeptat, ale sama jsem byla v situaci, kdy jsem hledala odpovědi na otázky v mnoha diskuzích a právě tyhle stupidní dotazy mi tu práci dost znesnaďnovaly. Ano, nemusím reagovat,ale když je to denně x holek, co očividně neumí číst, otráví to už kde koho...A já sama vím, že dokud se chytají planých nadějí a hledají tyhle duchy, ten stres a upínání se na to jim většinou nepomůže... nám taky pomohlo až smíření, že jdeme na kliniku asistovaný reprodukce..a až teprve tehdy se to povedlo..ty holky se akorát nervují a pak fňukaj, že se nedaří..ale jak řikáte..je to jejich věc..at si honí třeba ...co chtějí
A já třeba testovala už 9dpo a vyšel mi pozitivní 🙂 Ono když je to třeba déle než rok a jsou zkušenosti s potraty nebo mimoděložním, hlídáte si to už od začátku, jednak z nedočkavosti, že se konečně zalepí to bolavé místo po ztrátě a jednak ze strachu a touhy hlídat si, aby se komplikace rozpoznaly včas...mě to třeba pomohlo k rychlému jednání na pohotovosti 🙂

Bohužel tam vidím pouze kontrolní rysku