icon

Těhotenský test. Kdy ho udělat?

letonice
18. lis 2019

Chci se optat kdy dělat test těhotenský, mám dušička slabiho 3 dny před ms

irena1111
18. lis 2019

Těhotenský test se má dělat v případě, že se nedostaví menzes.

letonice
autor
18. lis 2019

@irena1111 ME JDE O TO, ŽE ME BOLÍ PRSA, ZVETDILI SE MI, ZVRACENI

terezb98
18. lis 2019

@letonice Mě vždy před ms taky bolely prsa. 🙂 budete muset holt vydržet a udělat si opravdu test po vynechání ms je to nejlepší.

letonice
autor
18. lis 2019

@terezb98 Mě před MS nic nebolí, teď jsem si hlídala ovulaci, tak uvidím jestli se zadari

terezb98
18. lis 2019

@letonice Tak lidské tělo je nevyzpytatelné, co není může být. No upřímně na testu teď nic nevidím tak nevím jestli jsem jen slepá 😁 zkuste to později a každopádně vám přeju hodně štěstí ať se zadaří. 😊

letonice
autor
18. lis 2019
lenka_tom
18. lis 2019

@letonice vždy až po termínu ms. S ms může špatně založené těhotenství odejít a člověka to zbytečně rozhodí. Těhotenské příznaky je možné si vsugerovat, když po dítěti hodně toužíš. Dělala jsem si test až 3 dny po termínu ms, přestože jsem věděla, že jdu na jistotu.

irena1111
18. lis 2019

@letonice to se ale děje spoustě žen i před menstruací a kdby všechny hned sahaly po těhu testu tak nedělá polovina ženského pokolení nic jiného než močí na testy. Nějak nevím proč je takový problém prostě počkat na MS, buď dojde a nebo nedojde a pak dělám test.

fibikarovic
18. lis 2019

@letonice já měla pozitivní test již před MS ,dálnice. Počkej zda přijde MS 🍀 potom testuj dál 🤗

jituli84
19. lis 2019

já tam nic nevidim teda a tři dny před ms jsem to měla jasně viditelný