icon

Těhotenský test Livsane. Jak nejvíce jste měly pozitivní test intenzivní?

27. bře 2021

Dobrý den, chci se zeptat, kdo v poslední době testoval těhotenskými testy od Livsane, jak nejvíce jste měli intenzivní, pozitivní test?
Já testovala 11dpo a 13dpo, to byl rapidní rozdíl a dnes jsem testovala 15dpo a zdá se mi stejný jak ten 13dpo 🙈 Tak jestli už víc nezesílí? Nebo se mám připravit na nejhorší 😐🙁 Minulý měsíc proběhlo biochemko, ale to test nesílil vůbec, byl pořád stejný duch, který zeslábl a došla ms... Teď sílel, včera ještě mi po dvou dnech (12dpo a 14dpo) zesílil dr.max 🤷 Děkuji za rady, popřípadě i fotky... Na fotu horní test 13dpo a spodní 15dpo

Těhotenský test Livsane. Jak nejvíce jste měly pozitivní test intenzivní?Těhotenský test Livsane. Jak nejvíce jste měly pozitivní test intenzivní?
martulka88
27. bře 2021

Sílí ti....Tiše gratuluji <3

autor
27. bře 2021

@martulka88 Teď po zaschnutí vypadají právě ale úplně stejně 😞

autor
27. bře 2021

@martulka88 Ms měla dojít ve středu.... Nevolnosti mám pořád, únavu taky... Mám utrogestan na udržení 😐🙁

martulka88
27. bře 2021

Těhotenský test je potřeba brát čerstvý, teď už to může zkreslovat.. A nejlepší bude se obj.na gyndu.

autor
27. bře 2021

@martulka88 Jsem objednaná, dr mě objednala teď v týdnu... 🙁

kvetuska145
27. bře 2021

Já bych byla v klidu, testy vypadaji krasne. Moje testy vypadaly 4 dny po sobe takhle: nesilily mela jsem strach ale pak vykoukl najednou. A vse je v poradku❤️ Poslední test je z 30 dc🥰

autor
27. bře 2021

@kvetuska145 Děkuji za uklidnění, tak snad vše bude v pořádku 😐❤️

kvetuska145
27. bře 2021

Určite bude🥰 dej vedet potom a drzim palce🍀🙏🏻

anet_98
27. bře 2021

Po zaschnutí na testy nekoukej. Měla jsem to samé a zbytecné nervy to byly 😊

svorly
28. bře 2021

Ty livsane jsem na podzim mela taky a taky dělali světlejší čárky. Dr max ma taky min barvila než před par lety. Za me ted bud digital clearblue a nebo ty fialový

patricia212
29. bře 2021

Gratulujem 🍀🙂 pre porovnanie na fotke moje od tej značky 19 dni po ovulaci - takze farbiť vedia aj hodne 😀 ale sila čiarkou nič neznamená buď v klidu a raduj sa 🥰