Těhotenský test + moje príznaky alebo ako to vidím ja
Co myslite? .....Posledny menzes som mala 18.2 .Mam citlive prsia a niekedy mi je cez den nevolno. Dnes mi z nosa tiekla krv ..poradi mi niekto prosim? Ku gynek som objednana o 6dni. Neviem co si mam mysliet. A na teste aj kamaratka vidi slabu ciarku tak neviem..

Ahojky,ani já nic nevidím,asi budeš muset vydržet k doktorovi a nebo si zajdi jako samoplátce na krev ....Jinak já měla poslední ms 26.2 (cyklus 29-31 dnů) a test mám také negativní....přeji brzké // 🙂
zkus ještě nějaký testík...na třetí možná, ale fakt možná...na prvních dvou ne
Ja mela naposled ms 28.2. A do red nic jen zvraceni,unala,precitlivela a test negativni.taky nevim co si myslet nebo zda je to brzy
Ahoj ja mam 4 dny zpoždění nikdy se mi to nestalo dost mě pálí žaha a cítím se nafoukla dnes jsem si dělala test a nic v úterý jsem objednana na gy Tak snad už tam něco bude vidět 🙂
No kocena mi psala ze test ji vysel az 16dnu po MS
Tak dnes jsem volala na gyn. A jdu tam v pondeli,myslite ze na ultrazvuku uz neco uvidi?a kdyz je test stale negativni ze podle krve se to zjisti drive nez z testu a ultrazvuku?
Jezisku ta hrubka,za tu se moc omlouvam☹

takže jsi měla dostat menses nějak 17.3? to už by měla být pořádně vidět čárka, hned v den vynechání, nebo 2-3dny.. bohužel, žádného ducha nevidím. Možná to dělá fotka.