Těhotenský test Pepino. Co myslíte?
Ahoj holky, dělám si test prvně v životě a nějak nevím. Dva dny zpožděná menstruace, ale pocity v podbříšku jakoby měla přijít. Na testu byla hned patrná slabounká čárka a po minutě taky a teď po delší době je tam čára jako blázen! Testovala jsem teď odpoledne. Máte některá s tímto testem zkušenost? Nějak nevím jestli tomu věřit s těmi pocity v břiše, které říkají, že co chvíla přijde menstruace.
@nonacek Když já ani nevím jestli jsem testovala brzy, připadám si úplně jako amatér :D Mám dva dny zpožděnou menstruaci, tak těžko říct. :D
Za mě jsou Pepino 100%. Když jsem nebyla těhotná, tak nic, když jsem byla, tak //. Žádní falešní duchové jako u mamatestu.
@ladie Fakt? 🙂 Tak já to zítra zopáknu a uvidím. 🙂
Testovala jsem pepinem, když jsem nebyla tehu a vždy negativní
@zuzalinkak pokud je tam čára jako blázen, určitě jsi těhotná a pocity na menstruaci jsou na začátku těh. úplně normální,měla jsem to tak pokaždé 🙂 😉
bolesti v podbrisku, jako, kdyz ma prijit MS je opravdu normalni 🙂 ja si taky myslela, ze je to spatne, ale vsichni me uklidnili, ze je to normalni 🙂 ze se mi jen roztahuje deloha 🙂
@zuzalinkak ne tak to brzy netestujes. Většina žen testuje v den vynechány MS.
@monikafrystakova kolik dni po ovu te začalo bolet v podbřišku?
@nonacek zacalo mne pred tydnem.....
@nonacek. Já myslím, že zhruba 13. Myslíš, že to k tomu patří?
@zuzalinkak za mě pepino OK, a pokud silná čárka, tak těhu .-)
@monikafrystakova a kolikátý den jsi po ovu?
@zuzalinkak určíte bud v klidu
@nonacek jsem 21 dni po ovu.....
@monikafrystakova hm ... a test byl pozitivní kteréj den po ovu?
@nonacek myslis jako tehotensky kdy byl pozitivni? ja testovala , az 14 dni po ovu
@monikafrystakova ano ten jsem myslela. Dík za info. Jsem akorát také v čekacím obdoby,tak zbyrám,zase onformace😉
@nonacek nemas za co 🙂 ja taky myslela, ze je neco spatne, ze me to porad boli.... vcera jsem sla radsi do nemocnice a tam mi rekli, ze je vse ok, ze jsem v 5tt+3 a ze v tehotenstvi je to normalni..... tak jsem trochu klidnejsi....
@monikafrystakova tak to je suuuuuper,přeji ti hodně štěstí ať to dotáhnes až k porodu 😉
@nonacek dekuji moc.... porad se jeste neraduju.... spis se porad bojim..... 😒
@monikafrystakova neboj se a snaž se byt v klidu a pohodě a u živej si ten jiný stav a s tim strachem si to nekaž😉
@nonacek ok, tak dam na tebe 🙂

@zuzalinkak Já s pepinem špatný sami falešný duchové...😆 ale testovala sem brzy a duch byl nepatrný... ale jestli mas tak zvanou dálnici... na testu,tak Vítej mezi tehůlkamy držím palce✌