icon

Těhotenský test. Plané naděje?

klonkytka
4. říj 2019

Ahojte holky dnes jsem 27 cyklus a asi 13dpo a test negativní. Mám si ještě dělat plané naděje? Už jsem to obrečela ☹ menstruaci mívám nepravidelnou, 25,26,až 28 cyklus...beru infolic a je to vše k ničemu

Strana
z3
julinecka24
6. říj 2019

Holky já mám 3 dny meskam a na testu mi vyslo

lucinkaab
6. říj 2019

@julinecka24 potichu gratuluji 😚😍

jako_mala_holka
6. říj 2019

@julinecka24 gratulace 🐘

jako_mala_holka
6. říj 2019

@lucynka721 to je mi moc lito 😢 priste uz to urcite vyjde🌹

klonkytka
autor
6. říj 2019

@vivien0607 tak jak si na tom? Já stále nic a menstruace taky nikde ....

kebes1511
6. říj 2019

@julinecka24 a předtím si testovala?

kebes1511
6. říj 2019

@klonkytka jsem natom stejně,... ://

julinecka24
6. říj 2019

@kebes1511 jj včera a vyšlo mi to stejně

jako_mala_holka
7. říj 2019

Krásně sílí 🙂 v sobotu a dnes ráno ❤ ale porad mam trochu strach, ms mam dostat az 10.-11.10 🙏

lucinkaab
7. říj 2019

@jako_mala_holka neboj to vypada krasne jen at sili 😍

jako_mala_holka
7. říj 2019

@lucinkaab jsem napnuta jak struna :D ale snazim se nestresovat, bojuju s nachlazenim a jsem ted cele dny v praci, takze nastesti nemam moc cas na to myslet... mozna je to tak lepsi 🙂

lucinkaab
7. říj 2019

@jako_mala_holka tak to bud rada, ja jsem doma s malou takze uz na to clovek vic mysli

jako_mala_holka
7. říj 2019

@lucinkaab to asi ano... jsi hodna ❤... a jak jsi zatim na tom?

lucinkaab
7. říj 2019

@jako_mala_holka ms jeste nedosla dnes jsem 30dc 15dpo zitra zkusim test uvidim

jako_mala_holka
7. říj 2019

@lucinkaab tak to moc drzim palce, ja jsem dnes 12 dpo a ms mam prave dostat az za par dni, ale carka sili, tak snad...

jako_mala_holka
7. říj 2019

@lucinkaab a urcite dej zitra vedet 🙂

lucinkaab
7. říj 2019

@jako_mala_holka dobre dam 😉

lucinkaab
7. říj 2019

@jako_mala_holka me do 13dpo taky silil a kdyz jsem udelala test presne 13dpo tak skoro nebyla videt

lucinkaab
8. říj 2019

@jako_mala_holka dnes test carka sili ale foto buhuzel nejde dat dnes 16dpo 2dny spozdeni

jako_mala_holka
8. říj 2019

@lucinkaab tak to je super a drzim palce i dal 🙂❤️ ja jak blazen kontroluju skoro kazdy den, ale prijde mi, ze sili, vcera jsem ze srandy zkusila i ovutest, a ten je silne pozitivni... nekde jsem cetla, ze to tak v tehotenstvi je 😀 jen resim stitnou zlazu, pac jsem otehotnela driv, nez se to stihlo uplne doresit, takze ted budu adi u doktoru jak doma 💉

jako_mala_holka
8. říj 2019

@lucinkaab hele a citis se nejak jinak? Ja nemam zadne priznaky, jen mam citlivejsi prsa a minuly tyden jsem mela nos jak pes cviceny na drogy... tedy nez jsem dostala rymu 😀 ale tk je asi v poradku, ze? Kdyz ani nemam zpozdeni ms jeste...

lucinkaab
8. říj 2019

@jako_mala_holka mas prvni tehotenstvi??? od vcera me sem tam pali zaha a sem tam pichne v zadech....co mas se stitnou zlazou??? ja si lecim od 14let u prvni tehotenstvi jsem byla kontrolovana na endokronologii kazdy 3m na kontrolu jsem chodila.

jako_mala_holka
8. říj 2019

@lucinkaab prvni 🙂 no, mam hypotyreozu, prisli mi na to letos, takze se to zacalo resit, obvodni dr rikala, ze se muzem snazit a az se zadari, tak se bude resit dal, zvysi se davka atd... a vcera jsem se po kontrole dozvedela, ze bude lepsi to resit na endokrinologii, tak jsem uz objednana na konec mesice na odbery a mam i zvysenou davku, tak to snad dobre dopadne... nez mi na to prisli, tak jsem mela problemy s cyklem, asi jsem ani nemela ovulaci... a beru i nosifol forte, myslim, ze i diky nemu se to povedlo, pac tsh mam 6... no proste sranda

lucinkaab
8. říj 2019

ty blaho tak to ja beru jen eutirox 125 a v tehu jsem brala jodit mam stitnou zlazu trochu zvysenou...pred 3 roky mi vytahovali z ni zanet ( nakou tekutinu)

jako_mala_holka
8. říj 2019

@lucinkaab ja ted beru jen letrox 50 a ten nosifol, uz jsem zvykla 🙂 a jake jsi mela hodnoty, ze mas euthyrox 125?

lucinkaab
8. říj 2019

@jako_mala_holka jo to presne nevim

jako_mala_holka
9. říj 2019

Dnešní odpolední silák 😀 není to nějak moc silná čárka na to, že mám 1-2 dny před očekávanou ms?

lucinkaab
9. říj 2019

@jako_mala_holka ty jo bud rada ja takovou carku nemela ani dva dny po spozdeno 😉 takze potichu gratuluji a drzim palecky u doktora 😉

jako_mala_holka
9. říj 2019

@lucinkaab jeee ja jsem happy 😀❤️ jen mi vrta hlavou, jestli se nemuzu plest a jestli mam opravdu teprve "pred ms", ale podle pozitivnich ovutestu to sedi... no asi udelam co nejdriv digitest, k dr jsem zatim objednana 23. 🙂

lucinkaab
9. říj 2019

@jako_mala_holka kdy jsi mela ms???

Strana
z3