Těhotenský test. Po 5 týdnech duch?
Ahoj, beru antikoncepci. 8. 11 jsem měla styk, 30. 11 jsem normálně krvácela. Bohužel jsem stále panikařila že jsem těhotná tak jsem si koupila TT Sluníčko z drogerie Teta. Na prvním testu mi vyšel duch, druhý byl negativní. Poraďte, fakt nechci být těhotná.. mám si raději koupit kvalitnější test z lékárny?

Ty testy jsi dělala z jedné moči nebo si udělala ten ,,pozitivní ,, a pak za nějakou dobu ten druhý ? , Tohle je úplně normální test je to přebal mamatestu
Je to z jedné moči.
Bereš antikoncepci spolehlivě?
Dám vám tady repost z jiné stránky.:
“Ahoj, mám hodně blbý dotaz, předem se za něj omlouvám :D ale nemůžu najít klid v duši. beru HA Aidee už cca od dubna, plus mínus hodinu.. s přítelem jsme měli poprvé styk, neudělal se do mě, neudělal se vůbec a já teď panikařím i když asi nemám důvod? Těhotenský test po 15 dnech od styku mi vyšel negativní, krvácení v pauze dorazilo. Někde jsem četla že některé krvácely i ten první měsíc, tak se bojím.”
No a teď mi vyšlo tady toto. Byl to náš první styk a přítel se neudělal vůbec. Do toho beru antikoncepci. Tak nevím....:(
Je možné, že je ten test vadný? Teď jsem si četla příbalový leták a prý ty proužky mají být v pokojové teplotě, a já si ho udělala hned jak jsem přišla z obchodu, takže byl ještě studený. Achjo
Tak kup ještě další test a budeš mít jasno , může být ,,vadný,, ale nevím no je to až moc pěkná čárka 😁
Dobře, zítra ráno si udělám, tak dám vědět.. děkuji za vaše odpovědi 🙂
Raději bych zkusila lékaře. U mě to byl projev mimodelozniho... krvaceni a test negativni a asi po týdnu slaba carka. Zkusila bych jiný test jiné značky z ranni moci...
Stejně jako @anetacela, také jsem měla klasicky menstruaci (i když teda brutálně bolestivou) a po týdnu test, který nesílil a byli z toho mimoděložní těhotenství.
@pe_tu_ss_ka
@utrikocku
A je to vubec mozne, kdyz vajicko nebylo oplodneno? Nebo teda aspon myslim, kdyz se pritel neudelal vubec
@anetacela dle mých zkušeností s testy je ten “pozitivní” nejspíš vadný, sluníčko to občas dělá. Udělej ještě jeden tt a bude jasno. Dle mě ale těhotná nejsi 🙂
Taky myslím, že těhotenství je vyloučeno a toto je vadný test. To by musely být snad oba pozitivní ze stejné moči. Taky už mi udělalo Sluníčko falešnou čárku. Není to přebal Mamatestu, ty papírky jsou jinak dlouhé.
@lilian2111 jo snad máte pravdu, četla jsem recenze a prý tyhle testy často dávají falešně pozitivní výsledky 🙂 děkuji za uklidnění
Tak dneska mi už vyšel negativní 🙂 díky všem za rady
To mě mrzí. Mě tohle dela dr. Max. V limitu vykoukne normálně ryska
@anetacela Heleď nezlob se, ale já možná trochu ducha vidím i zde... Zašla bych si být tebou raději na gyndu. 🙈 Můžeš mít třeba i nějakou cystu, nebo tak.

Na tom testu vlevo vidím celkem jasně druhou čárku, to není duch. Nicméně pokud k oplodnění mělo dojít 8.11. a těhotenství se uchytilo, tak už by dneska musela být opravdu silná čárka. Takže možná jsi otěhotněla, ale odešlo to s menstruací, ale ještě máš v těle zbytky HCG.