icon

Těhotenský test. Po 5 týdnech duch?

anetacela
9. pro 2020

Ahoj, beru antikoncepci. 8. 11 jsem měla styk, 30. 11 jsem normálně krvácela. Bohužel jsem stále panikařila že jsem těhotná tak jsem si koupila TT Sluníčko z drogerie Teta. Na prvním testu mi vyšel duch, druhý byl negativní. Poraďte, fakt nechci být těhotná.. mám si raději koupit kvalitnější test z lékárny?

Těhotenský test. Po 5 týdnech duch?
Strana
z2
agneska7
10. pro 2020

@pavlina00000 já tam ducha právě taky vidím 😅

anetacela
autor
10. pro 2020

Nee prosím, kde ho vidíte? 😕

anetacela
autor
10. pro 2020

@agneska7 @pavlina00000 ale tehotenstvi je vyloucene ne? Protoze po 5 tydnech by tam byly dve carky o hodne jasnejsi si myslim ne? Co pripadna cysta znamena?

pavlina00000
10. pro 2020

@anetacela No prosperující těhotenství bych řekla vyloučené je, ale mohlo to být těhotenství neprosperující, nebo třeba i mimoděložní, což by bylo třeba urgentně řešit. Nechci se tu pouštět do nějakých teorií, nejsem lékař. Ale opravdu jsou i jiné důvody pro zvýšené HCG než jen gravidita. Být tebou, učitě bych šla na gyndu a řekla o těch pozitivních testech/testu svému lékaři. On už bude vědět, po čem koukat, co hledat... Případně Tě právě on nejlépe uklidní. 🙂

agneska7
10. pro 2020

@anetacela jak píše pavlina00000 , bylo by asi vhodné navštívit gynekologii

lilian2111
10. pro 2020

@pavlina00000 prosím tě, po 5 týdnech by měla test pozitivní úplně jinak! Naprostý nesmysl. Ducha udělá pomalu každý test. Nestresujte ji, kdyby se jednalo o těhotenství test vypadá jinak ani ms nedorazila.

agneska7
10. pro 2020

@lilian2111 ale my nepíšeme že se jedná o těhotenství , problém může být jinde a vážně ti ducha neudělá každý test pokud v těle není HCG 😉

pavlina00000
10. pro 2020

@lilian2111 Prosímtě a psala jsem snad, že je těhotná??! Vypsala jsem naopak všechny ostatní možnosti pro zvýšené HCG. Dává sem testy, chce radu, moje rada zní - navštívit lékaře!

te_reza
10. pro 2020

@anetacela na ty nový fotce nic nevidím. Jestli tě nic nebolí a nic ti není, normálně bych počkala do další menzes.

lilian2111
10. pro 2020

@agneska7 Pak jsi buď dělala málo testů, nebo navštěvuješ málo tyhle stránky. Co den, to nic neříkající “duch” na testu.

@pavlina00000 A kde vidíš pozitivní test? Jeden je tu vadný, další negativní. Proč by tedy měla navstivovat lékaře, když ji ms přišla jak měla a testy má negativní, plus bere pravidelně antikoncepci?

agneska7
10. pro 2020

@lilian2111 tak obojí je špatně , asi jsi tady málo ty protože 99 % žen co tu přijde s duchem už nenapíše jak to dopadlo , a věř že já jsem za 3 roky snažení udělala hromadu testu a nikdy duch nebyl jen jednou vadný test nic víc 🤷

jana_001
29. lis 2022

@anetacela jak jsi dopadla?

Strana
z2