Těhotenský test. Po 5 týdnech duch?
Ahoj, beru antikoncepci. 8. 11 jsem měla styk, 30. 11 jsem normálně krvácela. Bohužel jsem stále panikařila že jsem těhotná tak jsem si koupila TT Sluníčko z drogerie Teta. Na prvním testu mi vyšel duch, druhý byl negativní. Poraďte, fakt nechci být těhotná.. mám si raději koupit kvalitnější test z lékárny?

Nee prosím, kde ho vidíte? 😕
@agneska7 @pavlina00000 ale tehotenstvi je vyloucene ne? Protoze po 5 tydnech by tam byly dve carky o hodne jasnejsi si myslim ne? Co pripadna cysta znamena?
@anetacela No prosperující těhotenství bych řekla vyloučené je, ale mohlo to být těhotenství neprosperující, nebo třeba i mimoděložní, což by bylo třeba urgentně řešit. Nechci se tu pouštět do nějakých teorií, nejsem lékař. Ale opravdu jsou i jiné důvody pro zvýšené HCG než jen gravidita. Být tebou, učitě bych šla na gyndu a řekla o těch pozitivních testech/testu svému lékaři. On už bude vědět, po čem koukat, co hledat... Případně Tě právě on nejlépe uklidní. 🙂
@pavlina00000 prosím tě, po 5 týdnech by měla test pozitivní úplně jinak! Naprostý nesmysl. Ducha udělá pomalu každý test. Nestresujte ji, kdyby se jednalo o těhotenství test vypadá jinak ani ms nedorazila.
@lilian2111 ale my nepíšeme že se jedná o těhotenství , problém může být jinde a vážně ti ducha neudělá každý test pokud v těle není HCG 😉
@lilian2111 Prosímtě a psala jsem snad, že je těhotná??! Vypsala jsem naopak všechny ostatní možnosti pro zvýšené HCG. Dává sem testy, chce radu, moje rada zní - navštívit lékaře!
@agneska7 Pak jsi buď dělala málo testů, nebo navštěvuješ málo tyhle stránky. Co den, to nic neříkající “duch” na testu.
@pavlina00000 A kde vidíš pozitivní test? Jeden je tu vadný, další negativní. Proč by tedy měla navstivovat lékaře, když ji ms přišla jak měla a testy má negativní, plus bere pravidelně antikoncepci?
@lilian2111 tak obojí je špatně , asi jsi tady málo ty protože 99 % žen co tu přijde s duchem už nenapíše jak to dopadlo , a věř že já jsem za 3 roky snažení udělala hromadu testu a nikdy duch nebyl jen jednou vadný test nic víc 🤷

@pavlina00000 já tam ducha právě taky vidím 😅