icon

Těhotenský test po samovolném potratu. Jak dlouho je hCG v moči?

simonkapatrik
21. čer 2021

Ahoj holky chtěla bych se optat jak dlouho je hcg v moči prodělala jsem potrat před měsícem a ult nic vidět nebylo ale poprvé hcg bylo 100 a po druhé jen 3 menstruace neproběhla začly jsme se snažit hned dnes jsem si dělala test a je pozitivní po měsíci dekuji

Strana
z3
simonkapatrik
autor
10. črc 2021

@nikjean děkuji moc🍀🍀

diva_ziva
10. črc 2021

@simonkapatrik Tak to tu neschopenku myslim urcite dostanes. Drzim palce, nech tehotenstvo je pohodove a bezproblemove, dvojcatka su super. 🤩

simonkapatrik
autor
10. črc 2021

@diva_ziva jj dala mi ji okamžitě je to rizikové a já dvojčátka mono mono typ jednovaječná a ty jsou nejrizikovější...

micicicicinka
Autor odpověď smazal
simonkapatrik
autor
28. srp 2022

@micicicicinka může tohle jsem měla při prvním 😥kdy kontrola?okamžitě na gyndu

micicicicinka
28. srp 2022

@simonkapatrik jdu tam hned ráno udělala jsem si další při krvácení a ten zeslabl tak zítra ráno tam k i dobehnu 🙂😔 ono už o mimi se snažíme skoro 9 měsíců tak uvidíme co mi poví

micicicicinka
28. srp 2022

@micicicicinka 4dny jsem měla spozdeni udělala sem si testy dva dny před byly slabě pozitivni po dvou dnech byl silnější a den potom sem začala nejdřív země téct hnědý výtok začali bolesti v podbrisku a začal sem krvacet , krev byla hodně tmavá chvilku s puckami pak jak nit bylo to jak hlen myslíte ze to mohl být samovolny potrat ?

loylii
28. srp 2022

@simonkapatrik jak to dopadlo?☺️

simonkapatrik
autor
30. srp 2022

@micicicicinka jak si dopadla my se o Mimi snažily 2 roky

micicicicinka
30. srp 2022

@simonkapatrik dopadla jsem špatně samovolný potrat Dr mi řekla ať vyskousim distak pro jistotu test ještě až přestanu krvácet ja to zkoušela při krvácení byl hodně slabě pozitivní tak zkusím díl už to krvácení ustupuje břicho už neboli 😢

simonkapatrik
autor
1. zář 2022

@micicicicinka to mě mrzí ale tělo ví co chce a co přijmout 😕to jsem si říkala já 😥po dlouhých 2 rokach co se to povedlo sem měla to samé 😥ale hned do jsem měla HCG a bylo to jak mělo jsme se začly snažit hned jak se říká že je hned pohnojeno a bum bac byly tam dvojčátka ❤️❤️❤️mo-bi a teď jim je už 7 měsíců ❤️

simonkapatrik
autor
1. zář 2022
micicicicinka
4. zář 2022

@simonkapatrik jen se chci zeptat za jak dlouho se muže snažit o další mimi někdo říká hned po skončení krvácení někdo zase až za 2 až 3 měsíce zase nechci něco urychlit aby se něco neporazilo

simonkapatrik
autor
5. zář 2022

@micicicicinka my se snažily hned po skončení krvácení a když sem byla u Dr a řekla mě hodnotu HCG v krvi když už tam nic nebylo a bum bac dvojčata ♥️♥️♥️říká se že je nejvíce pohnojeno ale záleží na vás ♥️

Strana
z3