Těhotenský test. Pozitivní, či ne?
Ahoj holky, mám dotaz dnes je to den zpoždění od ms, ráno dělaný tt, viz foto, které přikládám.. Nějaký duch tan je, ale přijde mi strašně slabá ta čárka, když jsem otěhotněla poprvé tak už jsem měla čárku jak dálnici 😂..žádné těhu příznaky nemam, snad jen menší bolení prsou ale mam vodnaty výtok, zajimalo by mě zda to může být k těhotenství či si nemam radši dělat pláné naděje? Děkuji vám předem za odpověďi.

@silvie111 protože mám takový pocit,že doktorka nic nezjistí.. minule mě jen prohlidla a vzala krev... Žádný ultrazvuk nebyl.. A teď mě objednala teď na pondělí.. co je prej dost brzy...
@terinka212 tak to je divné :( ono brzy to je, ale jen v tom, že neuvidí plod a ní srdíčko, určitě by už ale mohla vidět gestační a žloutkový váček a říct ti, jestli je těhotenství v pořádku, nebo zda je mimoděložní.
@silvie111 a kolik meskas dní ms? Já cca 2 dny 😁
@silvie111 uvidíme noc se neraduju.. Až bude potvrzené tak budu happy ☺️
@terinka212 už 6 dní 🙈
@silvie111 tak to je tutovka Já cca 2 dny. Dnes si koupím TT a zkusím to znovu ☺️
@terinka212 tutovka s těhu možná jo, ale zda bude vše v pořádku už řekne jen Dr a čas 😊
@silvie111 no právě.. ale bude 🙂
@terinka212 to víš že bude 😊
@terinka212 👏 no pěkný! To už více neporoste ne? Dneska jsem se koukala do kalendáře jak jsem byla na kontrole minulé těhu a byla jsem 5+5tt a byl vidět jen gestacni váček se žloutkovým. Tak třeba u tebe v pondělí něco také uvidí 😊
@silvie111 snad jo musí ☺️
Holky berete už i nějaké vitamíny? Já zatím jen listovku 🤔
Muze něco už Dr vidět v pondělí? Kdo je taky v takovém stádiu? 😉
@terinka212 pokud nemáš problémy tak je nejlepší jít na kontrolu až tak v 7 nebo 8tt, to už bude i srdíčko
@lexa2000 už sem objednaná na podělí.. musím skrz práci dělám s chemickými látkami
@terinka212 a v kolikatem jsi týdnu?
@lexa2000 no přesně nevím ale podle digitálního testu 2-3tydny..
@terinka212
Je to 2-3tydny + 2.týdny od menstruace do ovulace. Tak 4-5tt 🙂 najdi si na kalkulačce, spocitá ti to hezky. Já ale měla posunutou ovulaci tak jsem posouvala i datum menstruace a utz mi sedí přesně na den 🤣
@petula.bir děkuji
@petula.bir já se v tom začínám ztrácet 😁

@terinka212 proč na pohotovost?