icon

Těhotenský test pozitivní nebo negativní?

matinaurb
27. črc 2015

Ahoj, mám dotaz udělala jsme si test, délka cyklu od poslední menstruace je 46 dní (ale měla jsme to hrozně rozházené), a mám pocit že tam něco vidím ale možná jsou to jen vidiny, poradíte prosím??

Těhotenský test pozitivní nebo negativní?Těhotenský test pozitivní nebo negativní?
Strana
z2
majaaa82
30. črc 2015

@slunicko01
@irennn

Díky, moc za rady... 😉

syll.
30. črc 2015

@majaaa82 vidim pepino, určitě bude silit,zkus zas zitra 🙂

matinaurb
autor
31. črc 2015

Měla jsem test z Dr.max ty jsou spolehlivé (teda aspoň co je kolem me pouzili ) testy jsem si dělala i druhy den a čárky byly vidět lépe ( kamarádka to viděla hned) ale bohužel to nevyšlo krev byla negativni ☹ tak nevím. Třeba příští měsíc 🙂

svlocka
31. črc 2015

Ahoj holky nevite muze ovu testik ukazat mozne tehu foto nize jsem 9dpo

syll.
1. srp 2015

@svlocka někomu může, zkus raději tehu test 🙂

svlocka
1. srp 2015

@syll. Nezda se ti ze sili?nebo jsem slepa :D

svlocka
1. srp 2015
slunicko01
1. srp 2015

@svlocka zkus těhotenskej a budeš vědět hned ☺

madla1980
1. srp 2015

Dobré odpoledne dámy. Potřebuju poradit...je mi 33 let, minulý měsíc zpoždění 13 dní a pak MS normálně, tento měsíc zpoždění 14 dní od termínu MS, neustálé motání hlavy, tlak v hlavě, lehčí bolesti žaludku takřka celý den, lehká nevolnost, MS bolesti...dělala jsem dnes Mama test 10 a je negativní...máte někdo podobnou zkušenost? Díky

majaaa82
2. srp 2015

Ahoj holky, tak píšu, jak to se mnouz vypadá. Včera jsem si dělala z odpoledního vzorku test Dr. Max a duch se na něm udělal téměř ihned. Je tam ostrá čárka na levé straně a pak stín (dohromady to má tloušťku jako kontrolní čárka), ale viditelně odlišitelný od bílé plochy testu. A to z jakéhokoliv pohledu, neí třeba test nijak natáčet a lovit pod lampou. Můžete mi prosím říci, jak vypadá taková ta negativní ryska? Jako má tloušťku, kde na těch testech je? Hledala jsem to na fórech a nenašla... Děkuju...

valentinaaaaas
14. pro 2020

Ahoj je platný?

lachtanice86
14. pro 2020
ema90
14. pro 2020
agneska7
14. pro 2020
Strana
z2