Těhotenský test pozitivní nebo negativní?
Ahoj, mám dotaz udělala jsme si test, délka cyklu od poslední menstruace je 46 dní (ale měla jsme to hrozně rozházené), a mám pocit že tam něco vidím ale možná jsou to jen vidiny, poradíte prosím??

Měla jsem test z Dr.max ty jsou spolehlivé (teda aspoň co je kolem me pouzili ) testy jsem si dělala i druhy den a čárky byly vidět lépe ( kamarádka to viděla hned) ale bohužel to nevyšlo krev byla negativni ☹ tak nevím. Třeba příští měsíc 🙂
@svlocka zkus těhotenskej a budeš vědět hned ☺
Dobré odpoledne dámy. Potřebuju poradit...je mi 33 let, minulý měsíc zpoždění 13 dní a pak MS normálně, tento měsíc zpoždění 14 dní od termínu MS, neustálé motání hlavy, tlak v hlavě, lehčí bolesti žaludku takřka celý den, lehká nevolnost, MS bolesti...dělala jsem dnes Mama test 10 a je negativní...máte někdo podobnou zkušenost? Díky
Ahoj holky, tak píšu, jak to se mnouz vypadá. Včera jsem si dělala z odpoledního vzorku test Dr. Max a duch se na něm udělal téměř ihned. Je tam ostrá čárka na levé straně a pak stín (dohromady to má tloušťku jako kontrolní čárka), ale viditelně odlišitelný od bílé plochy testu. A to z jakéhokoliv pohledu, neí třeba test nijak natáčet a lovit pod lampou. Můžete mi prosím říci, jak vypadá taková ta negativní ryska? Jako má tloušťku, kde na těch testech je? Hledala jsem to na fórech a nenašla... Děkuju...
@valentinaaaaas ne
@valentinaaaaas Ne.
@valentinaaaaas ne

@slunicko01
@irennn
Díky, moc za rady... 😉