icon

Těhotenský test týden po očekávané menstruaci

kac9
2. led 2017

Zdravím,

chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka

Strana
z5
carmilla
18. led 2017

@lassii I chřipka má svoji inkubační dobu, tzn. dobu od vniknutí nákazy do organismu do okamžiku, kdy se nemoc projeví. Ty už jsi klidně mohla "mít" chřipku pár dní nazpět, aniž bys o tom věděla. A třeba právě špiněním dává tělo signál, že je něco špatně. 🙂

kac9
autor
19. led 2017

Ahoj holky 🙂 obrázek je nekvalitní, ale snad to vidět je... Test je teď z ranní moči 🙂 tak se modlim, aby to vážně bylo tak 🙂

lassii
19. led 2017

@kac9 Tý jo to je dálnice!! Tak to ti moc moc přeju a tiše závidím 😉

kac9
autor
19. led 2017

@lassii Děkuju moc ❤

koulekulata
19. led 2017

@kac9 no vidis. Super. ❤

carmilla
19. led 2017

@kac9 No ty bláááho. Moc gratuluju, to je, myslím, úplně jasný! 🙂 Mohu se zeptat, po kolika dnech zpoždění se ti ten testík takhle ukázal? Asi jsi prostě měla ovulaci později, proto to bylo nejdřív negativní. Hodně štěstí!

kac9
autor
19. led 2017

@carmilla Děkuju ❤ po 26 dnech zpoždění 🙂 ještě jednou moc děkuju ❤ teď odpoledne zkusím ještě jeden, tak se snad nic nezměnilo ❤

kac9
autor
19. led 2017

Ahojky znovu 🙂 Tak ten modrý je dělaný asi před deseti minutami, takže příští týden půjdu na gyndu 🙂

carmilla
19. led 2017

@kac9 Tady není co řešit. 🙂 Tyhle testy jsou jasně pozitivní. 🙂 Držím palce, ať to na gyndě dobře dopadne.

kac9
autor
19. led 2017

@carmilla Moc děkuju za všechno i za předešlou podporu ❤

margotecka
24. led 2017

@kac9 tý jo,moc gratuluji,tak to je snad zázrak po tolika dnech 😨 teď jsi mi vlila krev do žil! Mám 6 den zpoždění,ms nikde a testy stále negativní. Do teď žádné příznaky,jen nafouklé břicho a časté močení,ale ode dneška je mi blbě od žaludku. Dnes jsem chtěla volat dr,ale asi ještě počkám! Tobě přeji hodně štěstí a díky za naději 🙂

kac9
autor
24. led 2017

@margotecka moc děkuju ❤ určitě neztrácej naději, ta umírá poslední 🙂 já půjdu ve čtvrtek k dr. tak snad bude vše v pořádku 🙏

margotecka
24. led 2017

@kac9 určitě bude všechno v pořádku!!😘

kac9
autor
24. led 2017

@margotecka děkuju moc za podporu ❤

Strana
z5