Těhotenství?

kosticka12
21. čer 2016

Ahoj holky, s pritelem se snazime o miminko od unora. Menstruaci jsem mela o 3 tydny spozdenou. Nemela jsem ji teda pravidelnou nikdy (v unoru jsem prestala brat HA po 3 mesicich). Normalne jsem ji mela cca 30-37dni.. Ted to bylo posunuto asi o dalsi 2 tydny. Takze cyklus asi cca 50 dni 😒 . Posledni ta hodne spozdena ms probehla 9.6 - 13.6 , momentalne mam zanet mocovych cest (ATB) od pondelka (vcerejska). Ale asi v nedeli me zacalo bolet hrozne jedno prso, a dnes me boli to druhy. :D :D Odpoledne jsem mela bolesti v podbrisku jako kdybych to mela dostat, a paleni zahy. Teda takhle me prsa jeste nebolela.. :D Co myslite ze to je? Menstruaci snad nemuzu mit po dvou tydnech znovu..

ancickahyksova
21. čer 2016

Já podle dr otěhotněla asi dva dny po ms,u prvního týden po ms...Já si teda myslela,ze to bylo dyl,protoze ovulaci poznámka :D teda alespoň jsem si to myslela :D každopádně hcg a všelijaké příznaky se mohou ukázat nejdříve 14 dní po oplodnění...zkusila bych ještě chvíli počkat a pak udělat test 🙂 já se teda testovala pořád,byla jsem jak prdla :D

ancickahyksova
21. čer 2016

Tam mělo být poznam a ne poznámka :D

bajana
22. čer 2016

@kosticka12 ak si mala pred 13 dnami MS, tak tehotna byt nemozes (predpokladam, ze test si si robila pred nou, kedze dlho nebola). Bolesti, ktore mas, suvisia mozno s ovulaciou alebo so psychikou. Palenie zahy sa v tehotenstve objavuje az cca v tretom trimestri, ked brusko velmi tlaci na zaludok. Takze to mas najskor z jedla.

nonnni
22. čer 2016

@kosticka12 tipuji na ovulacni priznaky, telo se treba konecne rovna po uzivani antikoncepce.

kosticka12
autor
22. čer 2016

Tak by bylo super. To me nenapadlo :D teda fakt ze mam mekky del.cipek ;D tak snad ovulka🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru