Těhotenství?

janickapatluzek
8. črc 2021

Dobrý den, měla bych menší prosbu, už tak 2-3 týdny od poslední ms občas mám bolesti na pravé straně podbříšku, bývá mi celkem dost špatně, bolesti hlavy neuvěřitelné (covid to není) a mám občas takový bílý až průhledný výtok. Další ms má přijít do 9 dnů. Myslíte že mám zkusit test? Na gynekologii momentálně nemohu, má dovolenou a k jinému nechci.

alilali
8. črc 2021

@janickapatluzek Test si udělej až ti vynechá MS. A na gynekologii ani nechoď teď, ikdyby si byla těhotná, neuvidí vůbec nic.

te_reza
8. črc 2021

🤦

nikjean
8. črc 2021

Nemyslím, že bys byla těhotná, leda že bys už otěhotněla v předchozím cyklu a menstruace, kterou zmiňuješ, nebyla v pravém slova smyslu menstruace, ale třeba špinění.

palja
8. črc 2021

@janickapatluzek tak v břiše je víc orgánů než ty reprodukční, klidně i slepak. Každá bolest v břiše automaticky neznamená těhotenství 🤷‍♀️

janickapatluzek
autor
8. črc 2021

@palja Slepák mám venku a sem po operaci žlučníku 🙂

janickapatluzek
autor
8. črc 2021

@te_reza ne každého hned soudit, chtěla sem poradit ne aby tady lidi naznačovali jak jsem hloupá.

janickapatluzek
autor
8. črc 2021

@nikjean už jednou sem těhotná byla i když sem měla menstruaci normálně akorát sem potom samovolně potratila, proto si sem jdu pro radu aspoň takhle když na gynekologii momentálně nemohu

nikjean
9. črc 2021

@janickapatluzek Pokud si byla těhotná, nemohla si mít menstruaci v pravém slova smyslu, to prostě nelze - jedná se pouze o implantační krvácení. To pro pořádek 🙂

Nevím, co čekáš za radu - nejsme doktoři a i kdybych byla lékař, tak stejně neumím posoudit tvůj zdravotní stav dle pár řádků. Pokud si myslíš, že jsi těhotná, udělej si těhotenský test, víc ti poradit nemohu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru