Těhotenství? Co myslíte vy?
Dobrý den, minuli měsíc jsem tu řešila těhotenství. Dopadlo to tak že 6 dní zpoždění, bolesti v břiše a silné krvácení. Dneska 9 dní zpoždění od rána je mi špatně, tak jsem to zkusila a foto zde. Nebudu hned plasit a volat. Počkám do příštího týdne radci. Co myslíte vy.

@agneska7 tak vám oznamují že jsem prodělala samovolný potrat , bez revize, chtěla bych se zeptat po jaké době se můžem snažit dál ? Jsem z toho tak nesvá :(
@vaalllllllli8i to mě mrzí a kolik týdnu jste byla, já teď budu 9 týden a taky se pořád bojím teď zrovna prodelavame covid jsme všichni pozitivní já mám strašně průběh.
@stepankova2 byla jsem 7tt , v pondělí mi dalo těhotenskou knížku ultrazvuk že je vse v pořádku srdíčko bílo jak má , druhý den SMS že mám spátny krevní obraz že mám přijít na vyřešení, a v ten den v noci sem potratila, v nemocnici mi dali kapky secatoxin forte 3×denne pokaze jak je vezmu krvácení šlo , teď už jen spinim , nechápu jak se to stalo žádná zátěž nic ale asi to tak mělo být ,
Vám držím palce ať vše dopadne dobře
@vaalllllllli8i to mě mrzí, doporučuje se cca3 měsíce ale já nevidím důvod proč čekat když vše odešlo samo , snažila bych se klidně hned 😉
@agneska7 děkuji, každý právě říká něco jinýho mno, počkám na ms až přijde a pak už jen čekat buď to přijde brzo nebo až bude na čase

@pellullinka u obou dcer mi vždy takhle dala :D ale každý Dr. To má jinak nastavený