Těhotenství i skrz negativní test?

bluehorse2020
7. lis 2020

Ahojte holky, tak už jsem trochu zoufalá a asi blázním!
Týden před očekávanou MS mě pobolívalo v podbřišku, jako kdybych to měla každou chvíli dostat. Zvětšená bolavá prsa, únava, ostrý čich, pocit na zvracení, bolesti hlavy. V den plánované MS jsem to normálně dostala, MS trvala ale asi 1,5 dne (používám tampony, tak těžko říct)bez bolesti, velmi slabě. Poté 5 dní jen slabé špinění, které po dvou dnech ustávalo a bylo pouze po utření na wc.
Od MS uběhlo 9 dní a já mám stále pocity v břiše jako před MS, je mi zle, často se mi motá hlava a prsa stále zvětšená bez bolesti. Test dělaný dnes z ranní moči - NEGATIVNÍ.
Stalo se to již někomu? Tip co by to mohlo být?
Na gyndu jdu v úterý.

pepickovapavlinka
7. lis 2020

Tento test je 25tka.A krvácela jsi takže podle mě je těhotenství vyloučené

sigyn
7. lis 2020

No nevím, nevím. Mně bylo blbě, změna chuti atd. Zpožděná MS 10 dní nikde. Test ukázal negativní, pak hned přišla MS a o měsíc později se ukázalo, že jsme v té době už byla těhotná. 😀

wendiyk
7. lis 2020

@bluehorse2020 ahojky, mě test ukázal pozitivní výsledek až 40DC, a to takový, že jsem tam tu čárku horko těžko viděla. Za 3 dny jsem šla k Dr, kde mi papírkový test udělali znova, pořád slaboučká čárka, ale už byla viditelná. Byla jsem v 6tt. Navíc mám nepravidelný cyklus (v rozmezí 24-40 dní), takže já sama absolutně netuším, kdy mám plodné dny, řídím se aplikaci, která to celkem trefuje. Každá to máme prostě jinak, vydrž do úterý, co ti řekne doktorka, nebo si udělej další test třeba v pondělí 😊 já momentálně meškám 6 dní (podle apky), test také negativní, bolí mě podbřišek, občas mám pocit, že mám nával... Ale jinak nic, což jsem měla i v prvním těhotenství. Držím palečky

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru