Těhotenství. Je možné? Stalo se to někomu podobně?
Ahoj holky, měla bych dotaz 🙂 Mám zpoždění 13 dní. Cca 2,5 roku už neberu HA...od té doby mám MS skoro pravidelnou. Jen každý půl rok mám cca týden zpoždění, těžko říct proč 🤔😄 Takže jsem to moc neřešila. Navíc ani žádné příznaky nemám, nebolí prsa, není mi na zvracení, nevadí mi zápachy a ani nemám chutě.
Dneska jsem si dělala test a úplně jasné // čárky. Stalo se někomu z Vás a nakonec to těhotenství nebylo? Že by to byl falešný poplach a byla to třeba cysta?
Úplně se bojím radovat předem 😉😉 Diky

Já byla teď ve středu se spožděnou MS a pozitivním testem na gyndê a teprve tam mi řekl, těhu i cysta. A to jsem o cystě nemêla ani potuchy. Ale tvém případě bych asi nefantazírovala. Na tom testíku není co zpochybňovat. Takže gratulace ať všechno postupuje bez komplikací.
To na cystu nevypadá, v případě cysty to bývá taková duchařina většinou 🙂
Ty kráso to jsou kolejeee 😀 gratuluji!! První pořádná ukázka testu za delší dobu tady 😂 Už jsem ani nevěděla jak pořádně pozitivní test vypadá :D Vždycky tady když někdo dá tak úplně šilhám jak tam lovím toho ducha 😂😂 Věřím, že vše bude ok ❤
Příznaky těhotenství mohou přijít i později. Já to tak měla v prvním, že přišly nevolnosti až po měsíci, kdy jsem zjistila.
Toto druhé těhotenství mne začalo být zle, než jsem vůbec věděla, že jsem těhotna. 33tt a proklinam svět, sice uz nezvracim, ale je mi pořád špatně 😪
Gratuluji
Ja jsem ted v 11tt a krom lehce citlivých prsou a az ted asi dva týdny zpět, a ne dene, jen takovy pocit jako po kocovine... A únava teda 😀 Žádný zvracení, chvilema si připadám i jako netěhu jak mi je dobre 🙂

Tohle je víc než jasné 🙈