Těhotenství. Je to možné?
Ahoj holky, predem pisu ze moc co se tyce ovulace nerozumim tak se omlouvam kdybych napsala neco spatne
Mam nepravidelnou ms ale cetla sem ze vetsinou ovu byva v pulce cyklu
Tim padem mi ovu vychazi na dny ted
Sex s pritelem mame ob den nekdy ob dva dny
Ted dva dny mivam bily vytok na kalhotkach ne hled jak je psane ze vypada ovulacni pruhledny co jsem cetla
A cetla sem ze zen bily muze znamenat i tehotenstvi chci se zeptat jsou nake testy co ukazou drive tehu nebo proste musim pockat na test az kdyz budu mit spozdeni?
A jeste me obcas slabe asi tri dny pobolivava v podrbisku ale ne v kuse obcas jakoby picha slabe
Myslite ze by tohle vse mohlo souviset ze bych byla tehotna? Prave na spouste dizkuzi jsem cetla ze kolikrat bily vytok a obcasne bolesti v podbrisku by mohlo znamenat tehu ale i prichod ms
Do ms mam 14dnu
Nekdy mam spozdeni tyden nekdy to dostanu presne a nekdy i pozdeji
Merila sem si i tu teplotu ale jen ze zvedavosti a dvakrat takze to je zbytecn asi i zminovat
Jinak ja vim ze se to nemam ale vcera sem si delala test a byl negativni ale proste sem byla nedockava ikdz vim ze neukaze nic
Dekuju za vase nazory
Hezky den
@zelenaesmolda no prave ze hodne co se cetla dizkuzi lidi pisou ze ten hlen a ty krece znaci tehu tak me zajimalo jestli to tak nekdo mel
@eliska901 a i kdyby tak co?to neznamena,ze to tak bude i u tebe.Udelej si test.
@zelenaesmolda si velice mila dekuji
@eliska901 jaka otazka,takova odpoved 🙂
První příznaky těhotenství jsem měla v 7. týdnu - zvracení. Test bych nedělala dřív, než v den vynechání MS, až polovina těhotenství stejně odejde samovolně, a pak to zklamání nestojí za to. Příznaky, co popisuješ, nejsou žádnými příznaky těhotenství, které tak brzy ani žádným těhotenstvím stejně není. Nevím jak dlouho se tedy snažíte o dítě, ale jestli se máš v plánu takhle pozorovat každý měsíc, tak to bude otěhotnění spíš na překážku a o to dýl to bude trvat.
@eliska901
Ahojky 🙂 ja to na sobe poznala cca 2 tydny po oplodneni 🙂 pichani v podbrisku, nechuť k alkoholu (chodime obcas pres tyden tak na 2 male piva) ted jak kdybych to tusila a ani jsem ho nevypila. Taky jsem chodila spat uz v 9 vecer a to obvykle do 12ti vydrzim. Strasne nafoukle bricho, a proste jsem se citila jinak. Nejak jsem to tusila. Test jsem si taky delala pred ms😄a byl negativni, presne v den vynechani pekne dve silne carky 🙂 tak preji at to vyjde😘
@renatkaa1996 dekuju moc kezby tam byly ty dve🥰
@eliska901 Ale otěhotníš neboj 😉 já poznala ovulaci podle průhledného hlenu, po ovulaci byl slabý bílý výtok. Takže ten těhotenství nemusí znamenat. Ale hlavně na to tolik nemysli nebo si otěhotnění zablokuješ, mohla bych sama vyprávět...
@klokanka31 sem hrozna porad nad tim premyslim
Uz aby bylo cas na ms a mohla to zjistit
Muze to byt tehotenstvi, ale taky nemusi to ti nikdo nerekne... ja to taky na sobe pozorovala a tehotna jsem nebyla, az jsem byla mela jsem tozez takze ono tezko rict.. vzdycky je to bud a nebo. Pockej az na test a ten ti to ukaze nejdriv 9 dni po ovulaci pokud presne vis ze ten den byla, ale nejlepsi pockat az po zpozdeni protoze taky tehotna byt muzes ale muze to odejit s menstruaci to se stava bezne.. tak aby nebylo pak zbytecne zklamani
@eliska901 no to jo,hotova tragedie.

@eliska901 pockej,vytahnu kristalovou kouli.Az budes mit zpozdeni udelej test.