icon

Těhotenství? Ještě počkat na další test?

caramellla
4. zář 2020

Ahoj holky, mám takový problém. Bolí mě podbríšek, záda,mám citlivé bradavky a jsem dost unavená.Test jsem si dělala a byl negativní. Mám 7 dní zpoždění. Kupovala jsem si GS Mamatest s citlivostí 10mlU/ml. Mám nějakou dobu ještě počkat a test si udělat znovu? Nebo mě napadlo že bych si koupila s vyšší citlivostí.
No doufám že mi tu snad někdo odpoví když jsem viděla příspěvky byli tu snad naposled před rokem🙂
Přeju hezký den🙂

merope
4. zář 2020

To, co popisuješ, mi více sedí na opožděnou menstruaci, ale pokud se do pár dní nespustí, spíše bych volala na gynekologii. 7 dní zpoždění při pravidelné MS by už mělo být vidět krásně - ony se ty hodnoty na začátku zdvojnásobují každý den, takže ta citlivost by měla být postačující.

agneska7
4. zář 2020

MS je jinak pravidelná ? Jinak citlivější než mamatest není to už jedině do laborky na test z krve . Může to být cokoli výkyv hormonů možná i to těhotenství ale to mi ti nepovime ....7 dní zpoždění by měly být už dálnice pokud se neopozdila ovulace

caramellla
autor
4. zář 2020

@agneska7 pravidelnou ji mám.. právě je to zvláštní. Strašně bych si přála aby tam byly 2 čárky..

agneska7
4. zář 2020

@caramellla tak pokud je pravidelná tak bych s tím asi moc nepočítala , jako jasné tělo není stroj takže ovu mohla být později ,ještě chvíli počkej cca týden a pak jestli nebodou // nebo nepřijde ms tak volej na gyndu , více ti tady asi neporadime

caramellla
autor
4. zář 2020

@agneska7 Děkuju🙂