icon

Těhotenství nebo cysta?

nikaal
31. pro 2016

Ahoj holky, prosím poraďte mi. Už měsíc neberu HA, strašně toužím po miminku, ale přítel o tom zatím neví. Má teď dost práce a je z toho dost nervózní tak jsem ho mimčem chtěla překvapit. Poslední menstruaci jsem měla 27.11 a mám ji vždy pravidelnou!! Ale teď nic. Už 5 dnů mám zpoždění. Týden před očekávanou menstruací mě začali hrozně bolet prsa a v podbřišku, v den očekávané ms jsem měla jen slabě hnědý výtok. Nevím co by to mohlo. TT je pořád negativní tak si myslím jestli to nebude cysta, už jednou jsem ji měla, ale nikdy mě nic nebolelo. Můžete mi poradit prosím? 😖

lucky22
31. pro 2016

@nikaal Ahojky. Tedy za prve bych se chtela zeptat jestli je rozumne nerict partnerovi, ze jsi vysadila antikoncepci. Oni casto chtej byt tohodle muzi soucasti a pak se nastvou ze je zensky trochu obesli... A s tou menstruaci to bude asi kvuli tomu, ze si vysadila HA. Me se treba MS srovnala az po roce vysazeni. Jinak jsem to dostala pokazde jinak. Telo se proste musi dat po HA zpet do normalniho chodu.

nikaal
autor
31. pro 2016

To asi ne, už jednou jsem je musela vysadit a nic se nedělo. A u nás to není jako že bych přítele z toho vynechala. Chci ho prostě jen překvapit 🙂

pet359
31. pro 2016

@nikaal no tak teď se může dít 😉 taky jsem vysadila na 2x a jednou jsem jela normálně dál a po druhý chvíli trvalo, než se to všechno srovnalo..

nikaal
autor
31. pro 2016

Tak děkuji za názory.

cizllik
31. pro 2016

Já taky vysadila a povedlo se hned první měsíc.Digitalní test mi ukázal 1-2 tydny jeste 2dny před MS a obyc mi to neukazovaly jeste ani týden po vynechání.