Těhotenství nebo cysta. Co myslíte?
Ahoj holky, v úterý jsem si dělala test a byl pozitivní tak jsem ve středu byla u dr a mám cystu. Vzal mi krev a výsledky budou až zítra. Dnes jsem si zkusila udělat další test a čárka je malinko výraznější. Myslíte že to může dělat jen ta cysta nebo půjde o těhotenství? Nikoho v okolí nemám kdo by to měl podobné. Díky 🙂

@janaberendova to neni cysta to je tehotenstvi 😉 a ta cysta co videl je zlute telisko
@shak29 ty jo kežby... Druhé mimčo hrozně s přítelem chceme a už jsme měli radost a najednou u lékaře zpráva že zatím vidí jen cystu.
@janaberendova cysta byt může, mela jsem ji u třetího těhotenství taky, pak zmizela 😉
Jak dlouho meškáš?
Tohle neni cysta ta nesili..si tehule..urcite🍀
@shak29 zatím teď jen 2 dny. Dělala jsem si test jeden den před tím kdy měla přijít MS kvůli bolení břicha a prsou hlavně ze zvědavosti. Ale MS já se moc řídit nemůžu než jsem otěhotněla s prvním tak jsem ji neměla třeba i půl roku a žádný zdravotní problém tam nikdy nebyl podle vyšetření.
@leniczka23 děkuji zase se mi trošku vrací lepší nálada. I když do zítra ta nervozita stejně bude ještě velká dokud to nebude potvrzené z krve
@janaberendova Tak koukej dat vedet😊
@leniczka23 dám 🙂 po 11 mám volat o výsledky 🙂
@janaberendova noo, na utz dle carky jeste nic nebude, spis az tak za tyden 😉 Já silnější čárku, tu horní, měla až 6.den 😁 a na utz tohle az za tyden.
Zalezi hodne na ovulaci, no.
Ale jen cysta to neni. 😀😀😉
Skoda, že ti nevzal krev, to by bylo lepší.
@janaberendova nevidi protoze je jeste brzo.kolik dni mas spozdeni?
@martaskaaa vzal výsledky budou ale až zítra a já jsem hrozně nervózní 😁
@terka80 zatím jen 2 dny. Dělala jsem si první test jeden den před.
@janaberendova tak fajn, snad tam nějaka hodnota bude. Tak dej vědět 👍
@janaberendova na dva dny je to hezka carka tak uvidis jak dopadne hcg
Tak mám výsledky a hCG v krvi je pozitivní 🙂 děkuji všem za zlepšení nálady a zklidnění 🙂

Kdyz je cysta, je carka slaboučká a nesílí. 😉 ... ze zkušeností.