icon

Těhotenství nebo jen planý poplach?

katka_cou
19. kvě 2021

Zdravím, mám v poslední době nepravidelnou MS, s přítelem ale chceme miminko tak jsem si tento měsíc dělala ovu testy.
Poslední MS jsem měla od 2.4. když jsem si dělala ovu test 14 dní po MS tak byl negativní týden na to taky. Na ovu test jsem si potom vzpomněla až 9.5. a byl pozitivní. Od té doby mě šíleně bolí bradavky, že se jich nemohu ani dotknout. Test jsem zkoušela 17.5. a vylezl na mě jenom duch. Taky mě bolí v podbřišku a dělá se mi špatně když vstanu z postele. Nevím možná si jen něco vsugerovávám, ale jak už jsem tu četla "TT se nemýlí". Co myslíte?

leniczka23
19. kvě 2021

@katka_cou počkej mrknu do křišťálové koule..

my si můžem myslet co chceme, duch na testu může a nemusí znamenat vůbec nic. Radim udelat další test 😉

ema90
19. kvě 2021

@katka_cou 😀 Test jste si delala 17.5., takze pred dvema dny. Dnes zopakovat a prestat spekulovat 🤷🏼‍♀️.

mirin89
19. kvě 2021

@katka_cou Já teda ovu testy nikdy nepoužívala, ale myslím, že dělat ovu test 1x týdně je blbost. Tehotna byt muzes, ale nemusis. Pokud jsi 17. 5. delala tehotensky test a byl tam duch, zkus se otestovat stejnou znackou testu dnes znova, pokud jsi tehotna, carka by mela byt silnejsi.

lachtanice86
19. kvě 2021

@katka_cou dělat ovulační testy jednou týdně je úplně k ničemu. Těhotenský test sis dělala 17.5 , dnes je 19.5, udělej další a máš jasno. Jednoduché

katka_cou
autor
19. kvě 2021

Ovulační testy jsem 9.5. dělala dva abych věděla a druhý den taky. Jen mě zaráží že mě už tak dlouho bolí prsa a před MS mě prsa nikdy nebolí.🤷🏻‍♀️ Dnes se mi na TT objevil duch o něco silnější. No nevím zavolám na gyndu a objednám se. Vím že moje otázka je úplně pitomá jen mě zajímali názory ostatních tak děkuji za odpovědi.

lidija1234
19. kvě 2021

@katka_cou spíš sem hod fotku testu a na gyndu určitě zavolej 🙂

kopulkaa
19. kvě 2021

@ema90 Asi tak..