icon

Těhotenství nebo jen předmenstruační syndrom? Diskuse.

elius_li
27. čer 2024

Ahoj holky,
Vím,že těchto témat tu je mnoho ale potřebuji asi názor jiných.
Mám 5dní do Ms. Už přes týden je mi blivno, jsem unavená a moje prsa jsou mnohem větší. Vím,že nejlépe s ničím nepočítat ale i tak se ptám na názor. Bohužel kvalita fotky po vložení není nic moc jak na to koukám.
Děkuju

Těhotenství nebo jen předmenstruační syndrom? Diskuse.Těhotenství nebo jen předmenstruační syndrom? Diskuse.
Strana
z2
elius_li
autor
6. črc 2024

@martulka88 já jsem měla pozitivní test jen při biochemku a teď jinak když bylo zpoždění po biochemku byl test vždycky čistý. Volám v pondělí doktora 😊
Děkuju za názor 🙏🏼

elis1987
6. črc 2024

@elius_li a kdy jsi ji měla dostat? No je jasné že tělo není stroj no uvidíš asi bych zavolala už na gyndu když i testy nic.... Zkoušela jsi stejnou značku?

elius_li
autor
6. črc 2024

@elis1987 v úterý… nevím jestli jsi koukala ale z ranního testu duch je 😊🤷‍♀️ volat budu určitě

elius_li
autor
7. črc 2024

@martulka88 situace vyřešena, ms dorazila

martulka88
7. črc 2024

@elius_li Tak to je mi líto. Je možné, že se to třeba neudrželo a nebo prostě falešňák. Ale z principu věci, duch bývá, když je v těle hcg.

elius_li
autor
7. črc 2024

@martulka88 psala jsem že dorazila a čekala,že se za 6 hodin rozjede a nic. Uvidíme, každopádně i tohle je život 🙂

elis1987
7. črc 2024

@elius_li neviděla jsem tak to je super💪 doufám že ti to vyjde a testy budou sílit. Každopádně i kdyby doktor na utz nic neviděl je ještě hodně brzy ale nech si nabrat krev na HCG ať víš držím pěsti

elius_li
autor
8. črc 2024

@elis1987 v noci se mi rozjela brutální ms jako při bichemku rok a půl zpátky, tak je to jasné. Bohužel 😊

elis1987
8. črc 2024

@elius_li tak snad příště to mě mrzí

salmina
8. črc 2024

Zkuste příště dr.max a budete vědět mě ty mamatesty 3 měsíce dělali duchy pak jsem zkusila jiné testy a všechny negativní....a zasla jsem na odběr krve a hcg 0....

Strana
z2