icon

Těhotenství nebo jen předmenstruační syndrom? Diskuse.

elius_li
27. čer 2024

Ahoj holky,
Vím,že těchto témat tu je mnoho ale potřebuji asi názor jiných.
Mám 5dní do Ms. Už přes týden je mi blivno, jsem unavená a moje prsa jsou mnohem větší. Vím,že nejlépe s ničím nepočítat ale i tak se ptám na názor. Bohužel kvalita fotky po vložení není nic moc jak na to koukám.
Děkuju

Strana
z2
elius_li
autor
6. črc 2024

@martulka88 já jsem měla pozitivní test jen při biochemku a teď jinak když bylo zpoždění po biochemku byl test vždycky čistý. Volám v pondělí doktora 😊
Děkuju za názor 🙏🏼

elis1987
6. črc 2024

@elius_li a kdy jsi ji měla dostat? No je jasné že tělo není stroj no uvidíš asi bych zavolala už na gyndu když i testy nic.... Zkoušela jsi stejnou značku?

elius_li
autor
6. črc 2024

@elis1987 v úterý… nevím jestli jsi koukala ale z ranního testu duch je 😊🤷‍♀️ volat budu určitě

elius_li
autor
7. črc 2024

@martulka88 situace vyřešena, ms dorazila

martulka88
7. črc 2024

@elius_li Tak to je mi líto. Je možné, že se to třeba neudrželo a nebo prostě falešňák. Ale z principu věci, duch bývá, když je v těle hcg.

elius_li
autor
7. črc 2024

@martulka88 psala jsem že dorazila a čekala,že se za 6 hodin rozjede a nic. Uvidíme, každopádně i tohle je život 🙂

elis1987
7. črc 2024

@elius_li neviděla jsem tak to je super💪 doufám že ti to vyjde a testy budou sílit. Každopádně i kdyby doktor na utz nic neviděl je ještě hodně brzy ale nech si nabrat krev na HCG ať víš držím pěsti

elius_li
autor
8. črc 2024

@elis1987 v noci se mi rozjela brutální ms jako při bichemku rok a půl zpátky, tak je to jasné. Bohužel 😊

elis1987
8. črc 2024

@elius_li tak snad příště to mě mrzí

salmina
8. črc 2024

Zkuste příště dr.max a budete vědět mě ty mamatesty 3 měsíce dělali duchy pak jsem zkusila jiné testy a všechny negativní....a zasla jsem na odběr krve a hcg 0....

Strana
z2