Těhotenství nebo stres?

petullka927
16. led 2016

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, dnes mám 25 DC a MS nikde. S přítelem se snažíme 3 měsíce o miminko, ale za poslední dva týdny jsem bohužel ve stresu. Od ocekavane MS pobolivani podbriska jako u klasicke menstruce. Test cleanblue a obyc. test mi vyšel negativní. Existuje tedy nějaká naděje těhotenství nebo mi menzes pozastavil pouze stres? Děkuji za vsechny názory.

arianne
16. led 2016

Clearblue je velmi spolehlivý a pokud už máš zpoždění, je pravděpodobné, že nejsi ☹ Zkus za pár dní nový test a uvidíš, třeba zrovna byla ovulka později, ale moc bych nedoufala...držím palce, ať se brzy zadaří 🙂

nataly007
21. led 2016

Ahoj holky, přidávám dotaz, který snad nejlépe spadne do této kategorie. Cyklus mám pravidelný, 27 dní a začátek ms měl být předevčírem. O dítě se zatím aktivně nesnažíme kvůli financím, takže se poctivě chráníme (kondom, HA neberu). V den, kdy jsem to měla dostat, jsem už měla jako vždy bolavá prsa a myslela jsem, že ms dorazí co nevidět. Ale zatím nic. Test mi ještě pár dnů přijde zbytečné dělat, jednak bych tam nejspíš lovila duchy a navíc jsem si na 99% jistá, že nic neprasklo, nevyteklo. Tak co s tím? Může to být stres? (Měla jsem zkouškové a píšu diplomku, ale předtím to ve stresu i nemoci chodilo přesně). Nebo se mi třeba jen natáhl cyklus? Před pár lety jsem to měla 31 dní, pak se to postupně zkrátilo na 27, tak že by to najednou skokově přešlo zpět na 31? Pokud to nedorazí do týdne, tak jdu na gynekologii, jestli to není cysta nebo něco, ale na všech preventivkách jsem měla výsledky včetně utz vaječníků jak z učebnice, tak nechci věřit, že by najednou vznikl problém. Máte někdo podobnou zkušenost?

mia_von_prag
25. lis 2018

Nevím, jak dlouhý máš cyklus, ale 25 DC se mi jako zpoždění nejeví.
Já jsem měla před otěhotněním běžně 37 - 50 dňové cykly x let.
Test si udělej až o týden.

@nataly007 nemyslím, že jsi těhotná pokud se chráníte. Budeš se muset víc snažit 🙂

sudylichozrout
25. lis 2018

@mia_von_prag dotaz je tri roky stary 🙂

petullka927
autor
26. lis 2018

@mia_von_prag ano dotaz je tri roky stary, ale kdyz uz jsem to tady tenkrat nakousla tak vse dopadlo dobre. Byla jsem tehotna. Po 4 negativnich digitalnich testech ClearBlue, jsem byla tehotna 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru