icon

Těhotenství po sterilizaci, je toto možné?

gabush4
27. srp 2017

Holky ma tu někdo zkušenost se spontánním tehu po sterilizaci?

Strana
z2
gabush4
autor
10. zář 2017

Tak děvčata ms dorazily az po injekci měla jsem velkou cistu,prý někdy může cista zpusobit falešně pozitivní test. Teď čekám az ms skončí a pak ještě další vyšetření-cito atd. Trochu mne vylekal prý se.mu tam něco nezdá na vajecniku nějaký vyrustek. Takže po ms supajdim zas k dr :/ na jednu stranu se mi ulevilo na druhou stranu sem vystrasena,tak mi držte pesti

mumik
10. zář 2017

@gabush4 držím palce,ať je vše v pořádku . Na cysty můžeš zkusit bylinný čaj proti cystam.

sunny1sis
Autor odpověď smazal
sunny1sis
22. zář 2022

Ahoj, obnovuji tema. Mam 4 roky po sterilizaci, jsem 23.den cyklu a uz tyden me boli prsa i podbrisek, coz je divny. Mam to obvykle presne 5 dni pred MS (cca +-28denni cykly). Mela jsem jeste od dob snazeni doma testy, tak jsem zkusila a bud mam halucinace, nebo tam neco je. Je toto vubec mozny? Test je dr.max ty 2v1. Nebo mate zkusenosti s cystou? Zhora dolu: predevcirem, vcera vecer a dnes rano. Dekuji za reakce.

sunny1sis
22. zář 2022

Ted pred chvili jiny typ tez dr.max. I jsem ho rozebrala, jestli to neni jenom stin z toho plastu.

mumik
22. zář 2022

@sunny1sis přála bych Ti zázrak, ale za mě je tato síla čárky ještěr nevypovídající.. určitě to dál sleduj a dej případně vědět 🍀🍀🍀❤️

sunny1sis
22. zář 2022

@mumik jasne, mimco uz jsme neplanovali nikdy, mame plno zdrav. prekazek, takze do ms jeste cekam, ze moje imunita zakroci. Ja jen hledam zkusenosti, jestli se toto uz nekomu stalo.

mumik
27. zář 2022

@sunny1sis jak to s Tebou vypadá?

sunny1sis
28. zář 2022

@mumik po techto testech uz bilo. Moje imunita opet zakrocila a tehu zlikvidovala. Ms dorazila po 26dnech. Takze vse ok. Dekuji za starost.

Strana
z2