Těhotenství po vysazení hormonální antikoncepce?
Ahoj holky, 23. zari jsem mela po vysazeni HA (vybrala jsem jen jednu krabicku) posledni menstruaci, trvala jen tri dny. V patek 21. rijna se mi na testu objevila druha carka, vcera byla uz silnejsi a dalsi ms se nedostavila. Uz pres 14 dni me boli prsa a v podbrisku. Je mozne, ze bych po tak kratke dobe od vysazeni HA mohla byt tehotna? Dekuji 🙂
Dekuji, zitra se objednam. Ja jsem prave vic nez mesic pila kontryhelovy caj a brala kapky gynex, takze jestli jsem tehotna, tak si myslim, ze toto melo velky vliv 🙂
Neni vubec zac, drzim palce 🙂
V utery jdu k doktorce, napisu, jestli budu mit stejne stesti jako vy 🙂
ahoj, je to možné, proč by nebylo. Já to měla tak nějak podobně 😀
Teď jsem v 9. týdnu. Taky první cyklus po vysazení😉
Ahoj,já brala HA 8 let,pak jsem vysadila jelikož jsme chtěli mimi.No ještě jsem říkala manželovi,že to bude trvat min 3 měsíce než se dá tělo do kupy 😁 No omyl.....místo první MS po vysazení Ha hned 2 čárky a z nich mi tu doma běhá 4 léta princezna 😉 takže možné to určitě. Syn se povedl na 4 pokus od vysazení po 1,5 letech brání Ha. A moje mamka dokonce podstoupila hormonální léčbu,aby mohla otěhotnět.
Všimla jsem si aspoň v mém okolí, že komu řekli lékaři že ti bude několik měsíců trvat tak jsou těhotný hned a komubreknou že můžou otěhotnět hned tak jim to trvá několik měsíců😂
Ahoj holky, tak pisu jak jsem slibila. Dnes jsem byla u doktorky a je to ukonceny paty tyden 🙂
@misulkaa1 Gratulace 🙂 Jinak čaj a kapky na to vliv mít nemusely 😉 Já jsem vysadila HA po 10 letech, odmenstruovala a otěhotněla. Žádný čaj, vitamíny, detox, ani nic jiného 😉
Dekujeme, snad bude vse probihat ok 🙂

Je to hodne rychle, ale podle me to mozne je, muj doktor rikal, ze pokud naskoci pravidelny cyklus, tak je telo naopak po vysazeni HA nabuzene a zena otehotni snaz, nez kdyby HA nebrala. Ale asi bych si zavolala na gynekologii a poptala se a pripadne se rovnou objednala 🙂