Těhotenství? Stejné zkušenosti?
Dobrý večer, jdu si pro radu.
S přítelem se snažíme o miminko a 21.1 jsem dostala poslední menstruaci. Cyklus mám 27 takže jsem očekávala menstruaci 17.2 jenže nedorazila. Udělala jsem si test a byl tam pidi dušík za 3 dny jsem si ho dělala znovu a byla slabá 2 čárka. Nakonec jsem si po 2 dalších dnech udělala clear blue a vyšel pozitivni 1-2. Vychází mi to tedy podle dr. Na 5+4 ale dnes jsem byla na kontrole a dr. říkal že vidí pouze zvětšenou sliznici. Nabral mi krev a říkal že na těhu to nevypadá. Má někdo prosím s tímto zkušenost? :(
@anonym9359 Tak v 5+4 jeste nemusi byt nic videt. Navic kdyby ovulace byla pozdeji, tak muze byt tehotenstvi i mladsi.
Krev by vam mel nabrat alespon dvakrat, zda se hcg zvysuje, pokud se jedna o prosperujici tehotenstvi.
Jinak je tam moznosti vic, i mimodelozni bohuzel.
Dnes mi bral krev poprvé. Bohužel chtěla jsem dále vyckavat ale dr. Rozhodl že mi dá vyvolavačku. Začala sem po 2 hodinách špinit :( měly jsme velikou radost.. Asi jsme se radovaly brzo.
Říkal že je možna hormonální porucha ale mám natekle prsa a po zmáčknutí mi vyteče mlezivo a ráno mě trápí nevolnosti. Obzvlášť po tolika pozitivních testech se mi nechce věřit že těhotná nejsem.
@anetttie děkuji 🙂
@anonym9359 vyvolávačka těhotenství, pokud je, neublíží.
@anonym9359 akorát tedy nerozumím tomu proč když vám vzal krev aby se zjistilo jestli to těhotenství tam je, tak proč vám dal hned vyvolávačku.Já se pomáli radovala v pátek kdy jsem měla pozitivní test, bolavá a zvětčená prsa a včera mrcha dorazila. 🙄
@anonym9359 Tak jsi mu to měla říct, že vyvolávačku nechceš. Není tvoje povinnost si nechat dát.
Agolutin je monokomponentní přípravek s obsahem progesteronu, který je přirozeným hormonem s důležitými fyziologickými funkcemi. Progesteronu se také říká těhotenský hormon. Více napoví např. strejda Google. Vůbec bych se kvůli vyvolávačce nevzrušovala, pan doktor asi ví, co dělá.
@anetttie no tomu taky nerozumím.. Já už mám testu pozitivnich asi 6 a druhá čárka se krásně vybarvovala A stále tam je. Prsa mě bolí dost a celkově změny na prsou jsou dost viditelné. Jee to je mi líto :/ tak ať se brzo zadaří 🙂
@velkabublina nene to já se neděsim te vyvolavačky. Spíše si říkám že z toho hcg usoudil že těhotná nejsem a já mám příznaků habakuk. Samozřejmě vím že to je i v hlavě taky a že je to precejen příroda, ale chtěla jsem vědět jestli se s tím někdo setkal. Nerada bych házela flintu do žita úplně
@anonym9359 tak uvidíte přeji hodně štěstí 🍀
@anetttie děkuji i vám 🙂
Ahoj jsme na tom skoro stejně, akorát mě doktorka objednala až na 12.3., že by zatím nic neviděla tak teď mám teda trošku strach. Budu držet palce a dejte vědět jak jste dopadla.🙂
Tak já jdu už 8.3 tak snad :/ pořád špinim a začínám mít bolesti v podbřišku takže asi bohužel. Nadějiale pořád mám protože je to opravdu lehké špinění. Jsou to nervy 🙂 tak držím i vám palce a ať je vše v pořádku 🙂 já dám pak vědět jak to dopadlo v pondělí.
@anonym9359 zkus testovat, jestli čárka bude slábnout, tak je to jasné
Ahojky jak ti dopadla krev?
Ahoj 🙂 na krev mám jít až v pondělí ale těhu test už byl dnes pouze s 1 čárkou.. Takže asi bohužel :/
@anonym9359 tak jak?

@anonym9359 snad to nebude mimodeložní z krve to musí zjistit že tam těhotenství někde je.Držím pěsti ať vám to vyjde. 🍀