Těhotná či ne?
Ahojda. Mám dotazek protože si vážně už nevím rady.s partnerem se snažíme o miminko ale nijak na to netlacime a vše necháváme plynout pomalu. 4dny před očekávanou ms jsem lehce krvacela 3 dny a pak už nic. Mám tlak v podbřišku a občas mě v něm až boda. Dříve jsem třeba nemohla sníst olivy protože mě opravdu nechutnaly, a teď s tím nemám problém. Vůně-pachy které mě nevadily mě ted vyburcuji k zvracení.dělala jsem si 2 testy během 10 dní a negativní.za pár dnů se chystám na další test. Je možné že bych mohla být těhotná? Ty pachy-vůně jsou mi opravdu divné.dekuju za pomoc 😉😘
@aniea 10 dní od ms to není, já si ho udělala před ms a na začátku kdy měla být ms. Je mi to celé divné.nedavam tomu žádnou váhu ale abych zvracela po tom co ucitim gothaj nebo vaření kurete na paprice 🤷♀️😅
Podle popisu chutí a vůní to možné je, ale zkusila bych další test. U mě byl jeden z prvních signálů těhotenství, že jsem najednou neměla chuť na sladké (jsem sladkožrout) a nechutnalo mi moje jinak oblíbené bílé víno.
A od začátku těhotenství nemůžu cítit syrová vejce a syrové maso.
@kachna6698 To bude spis velka touha po miminku, psychiku nijak “neojebete”.
Takhle tehotna jsem byla uz xkrat, kdybych to mela brat podle nejakych nevolnosti nebo podle toho, ze jsem najednou snedla neco, co driv ne. Nebo ze mi prestalo chutnat neco, co mi drive chutnalo.
A nikdy se o tehotenstvi samozrejme nejednalo.
Proste to bylo jen v hlave, at si sebevic myslite, ze ne.
Paradoxne s opravdovym tehotenstvim mi nebylo vubec nic. Zadny takovy priznaky se nekonaly.
A po deseti dnech by vam test tehotenstvi ukazal.
Spise nez stale delani testu a cekani na neco, co se pravdepodobne uz neukaze, je jednodussi si zajit na krev a mate jistotu na 100% a nemusite nad nicim spekulovat 🙂
@ema90 v průběhu 10 dní 2 testy ,ne test a za 10 dní další🙂 tomu rozumím ono psychika je dost mocna.ale 1. Test jsem si udělala právě až po tom co partner jedl gothaj a chtěl mi dát pusu a já běžela zvracet.do té doby by mě to nenapadlo si udělat jen tak test.
@misa1106 to je pak asi strašný co 😁
@kachna6698 No ale ms u vas probehla, ne? Kdy tedy byl delany posledni test?
@ema90 nevím zda normální ms ale 4 dny před ms jsem slabé krvacela 2-3 dny. Posledni Test byl delany 18.3. A dnes bych měla normálně poslední den ms 🤷♀️
@kachna6698 Ja bych to za ms povazovala. I kdyz je trosku v jinem terminu a jinak slaba/silna.
Zajdete si na to hcg a mate jasno.
@kachna6698 tak to určitě ještě zkus si ten test udělat, třeba se tam objeví, neboli budu držet palečky ať to tam je😀
@aniea díky bylo by to fajn😇 přejeme si to a jak jsem psala do zvraceni z gothaje by mě nenapadlo jen tak test dělat no 🤷♀️
@ema90 Na tomhle něco bude. Já taky měla milionkrát těhotenské příznaky, bylo mi šoufl, i když kyselé okurky nemám ráda, tak jsem zblajzla celou sklenici. Jasné příznaky, a těhotenství žádné. Pak u skutečných těhotenství příznaky nebyly ☺ psychika dělá divy...
@klokanka31 A ony to budouci maminky slysi nerady, ale i mne se potvrdilo to, ze se to povede az kdyz je zenska v klidu a nemysli na to 😀 Vim, ze je to hrozne tezky se od toho odpoutat a fakt to doopravdy prestat resit, ale mne kdyz se to povedlo, tak jsem otehotnela druhy cyklus 😀 Vsechno je v hlave. Kamaradka byla udajne “neplodna”. A tak maji syna z IVF. Byla spokojena ze ma dite, prestala to tim padem uz resit a za rok pocali prirozene druhyho syna. Vubec me to neprekvapilo. A deje se to dnes a denne tyhle pripady 😊
@ema90 Však já čekala 12 let na otěhotnění, právě spousta příznaků, ale nic. Pak když jsem se na to už vykašlala, tak jsem otěhotněla ani nevím jak 🙂
@klokanka31 tomu rozumím že psychika je mocná ale jak rikam nebyt nečekaného zvracení po gothaji který miluju bych si vůbec neřekla třeba se něco děje tak si udělám test🤷♀️😊 mám to nastavene tak že budto to přijde nebo ne. Nehlidam si ani plodné dny nic 😊
@kachna6698 to věřím, že by to bylo fajn tak snad se vám to splní🙂mě nejdříve taky nenapadlo když mi bylo těžce po obědě že bych byla těhotná a k doktorovi jsem šla s tím že jsem nedostala ms a on hned na mě, stli nejsem těhotná a já na něj div nevyvalila oči, jak ho to mohlo napadnout? 😂
@aniea 😁 přesně takhle to mám nic nehlidam,žádné přehnané snažení jen přirozené pudy živočišné 😈😂 nebýt toho zvracení tak jen Pac mu rukou nad tím že ms mám slabší
@kachna6698 přesně no, ono jde taky o psychiku hlavně, kdo se každý měsíc nervuje nad tím zda to dostane nebo ne tak to většinou nevychází ale pokud se to neřeší tak to pak vyjde🙂i když tase je to těžký kdo se dlouho snazi o mimi na to nemyslet.
@aniea tomu rozumím no mě se to asi říká lehce pac sme v procesu "snazeni" teprve 3 měsíc co se nechranim teprve
@kachna6698 tak 3m je dobrý, horší by byly 3 roky. Takže to vyjde, když ne teď tak priste určitě. Ono je pak nejhorší i okolí, kdy se pořád ptají.. Tak co, nebudete mít taky dítě už? Neplánujete mimi? Atd.. Nám se to taky hned nepodařilo ale já to prostě neřešila, řekly jsem si že to prostě ještě zkusíme a pak bysme to začaly kdyztak řešit, no uběhlo pár let a bylo to 🙂tak vám se snad zadari dřív 🙂
@aniea přesně tak je to krátká doba a pokud to přijít má tak to přijde. Díky 😇
@kachna6698 jj přesně tak, takže pokud to teď nevyjde tak bych se nestresovala, snažíte se zatím chvíli. Ale já budu držet ty palečky. 🙂Ale kdyby to vyšlo tak dejte vědět. 🙂
@aniea kdyby to vyšlo takhle brzy bylo by to moc fajn a urco bych dala vedet😉 pokud ne tak o to víc sexu nas s partnerem čeká aby se povedlo 😈😂
@kachna6698 tak dobře, budu čekat 😀a to věřím že by to bylo fajn🙂a děti se dělají dobře to je pravda😂
@kachna6698 ahoj, Teda příznaky máš krásné 😂. Takové jsem měla u prvního syba. Je možné že těhotná jsi. Můžeš být citlivá a mít těhotenské potíže dříve než test něco ukáže. Jinak mám už 3 děti a vždy jsem otěhotněla max. 2 cyklus 🤩. Teď chceme 4. Tak doufám že to půjde stejně rychle, jenom je blbý že spoléhám na rychlé otěhotnění a tím se akorát moc kontroluj. Dnes zkus test věřím že se ti už objeví aspoň náznak. Hcg stoupá co dva dny 😊
@supermatka ahoj,no partner si musel vyčistit zuby a vymejt vousy abych mu pak bez problémů dala pusu 😂😅 tak držím palečky aby to vyšlo 😘
@kachna6698 a test???? Jsem napnuta jak kšandy 😄. Ten bude určitě //
@supermatka v plánu je zítra no nechci se na to upinat a být zklamaná 🤷♀️

No pokud už je to aspoň 10 dni po ms tak a negativní tak to nevypadá moc dobře 😐ale každopádně zkus za pár dní další test a uvidíš. Ale. Já v těhotenství žádný jiný chutě nemela, jen by bylo po obědě trochu nevolno, měla jsem jakoby těžký žaludek.