Těhotná či ne?
Ahojda. Mám dotazek protože si vážně už nevím rady.s partnerem se snažíme o miminko ale nijak na to netlacime a vše necháváme plynout pomalu. 4dny před očekávanou ms jsem lehce krvacela 3 dny a pak už nic. Mám tlak v podbřišku a občas mě v něm až boda. Dříve jsem třeba nemohla sníst olivy protože mě opravdu nechutnaly, a teď s tím nemám problém. Vůně-pachy které mě nevadily mě ted vyburcuji k zvracení.dělala jsem si 2 testy během 10 dní a negativní.za pár dnů se chystám na další test. Je možné že bych mohla být těhotná? Ty pachy-vůně jsou mi opravdu divné.dekuju za pomoc 😉😘
@supermatka přesně tak .neupinam se na to a nebýt toho zvracení z gothaje tak mě to ani nenapadne 😅🤷♀️
@kachna6698 každopádně dej vědět jo? Ono to do padne neboj. ❤️
@supermatka test negativni.trochu zklamaná ale nepočítala sem s pozitivním výsledkem. V každém případě tlaky v podbřišku a citlivost na pachy -vůně stále jsou tak se objednám k lékaři pro jistotu abych nebyla nedej bože mimodelozne.to bych asi nezvládla. Raději negativní tt než být třeba mimodelozne ☹
@kachna6698 I u mimoděložního se zvyšuje hladina HCG, takže testy vycházejí pozitivní. Dělala jste z ranní moči? To je nejspolehlivější. A špinění tedy bylo jen slabé a 1 den??
@helen_h dělala jsem z ranní. Nevím zda to co proběhlo nebart jako normální ms. Slabé krvácení 2-3 dny které bylo 4 dny před očekávanou ms.tohle se mi nikdy nestalo. Jelikož mám tlak v podbřišku a stále se mi dela nevolno z pachu-vůni tak nevím co si myslet.
@kachna6698 buď v klidu u mimodelozniho by byl duch. K dr ale zajdi, určitě ti poradí 😉
@supermatka pokud má miminko přijít tak přijde proto se na to nijak neupinam 🙂
@kachna6698 to je skvělý přístup 😉👍. Spousta z nás si z tebe mužem vzít příklad ❤️

@kachna6698 je pravda že psychika je svina 🤔. Ale neboj ❤️. Jediné co ti poradím jak ošálit mozek a uklidnit se je říkat si, " až budeš připravený přijít přijď, vím že máš svůj čas". Věřím že miminko ví kdy se má narodit. 🙂