Těhotná hned po prvním menzesu po potratu
holky stalo jsem vam to některé a bylo vše v pořádku? Jsem nanervy pač jsem chtěla čekat až po druhé menzes, tak jsme se i domluvili s gynekologem a on to přitel nějak nevychytal včera..nevim co mu ruplo v bedně...ja dnes udělala ovulačni tes a uplne pozitivní..takže se ještě trefil přimo do toho dne...takže jsem nanervy..jsem hrozně chytlava takže se celkem bojím aby to nedopadlo blbě...kdyby nahodou, že je to tak kratce...ale zakrok jsem měla malinky a podle ultrazvuku je sliznice už v pořadku..tak nevim no...díky za uklidnění
@mercedesse super diky..no každy rika neco jineho..jeden doktor mi rekl at cekam alespon rok...ze jinak se to bude opakovat...dalsi pul a muj rekl 2 menzes to jsem citila tak podobne...že pak uz to bude ok..ale to jsem nepocitala s touhle situaci..jesste ze se trefi primo do ovulace..nechapu
no plodne dny ja spolehlive citim..mam pocit ze i primo ze ktereho vajedniku...masakr...já si toto prave myslim taky ze ta priroda to ma zarizene ze se ti ani nesposti menzes pokud by sliznice nebyla dorostla...ale no jen me to vykolejilo...kazdopadne ted to nechci pokouset...ale uvidime no..miminko moc chceme ale nechci zbytecne riskovat..no tfuj tfuj at vse dobre dopadne

@europa00 mě naopak po potratu a revizi dr. říkala, abych počkala na první a pak na to vlítnout. V nemocnici mi sice tvrdili, že mám čekat půl roku, ale to označila za totální blbost a že prý je lepší se do toho prostě vrhnout. Je pohnojíno. A znám i holky, které ms ani nedostaly a hned byly v tom, takže se neboj a pokud se zadařilo, tak ať je vše v pořádku. Jinak mě se to na první nepovedlo, ale po druhé ano a v neděli bylo malému pět let.