Těhotná i přes menstruaci?
Ahoj všichni 🙂
Už mám z toho nervy a zatím jsem si nekoupila test, protože si říkám, abych zbytečně neplašila, ale myslíte si, že můžu být těhotná, když jsem měla normálně menstruaci (v ty dny, kdy měla být), tak středně silnou až silnou, jak mívám. A potom jsem v době ovulace slabě krvácela, asi tak 2-3 dny, což považuju za ovulační krvácení. Teď mám ale dostat menstruaci a pořád nic, příznaky, které mám vždycky před menstruací, jako jsou bolesti v podbřišku, zvětšená prsa, náladovost, přecitlivělost atp. mám už asi týden (s přestávkama), do toho se přidala na pár dní taková zvláštní únava.
Vůbec bych to tu neřešila, ale lekla jsem se, když jsem se dočetla, že spousta žen měla normálně menstruaci a byly těhotné. Je ale možné mít menstruaci, ovulační krvácení a být těhotné? To si nemyslím, ale už z toho blázním, tak by mě zajímaly vaše názory a zkušenosti....
Ahoj holky, mohu poprosit ? Asi to nebude ani o radu, ale všude tu čtu opožděnou MS a možné těhu.Já teď přemýšlím o opačném " problému ". Asi 8 dní po ovu jsem pociťovala celý den píchání u pr vaječníku, pak dobré, asi 4 dny před ms jsem špinila, další den cosi tmavě hnědého, bez čerstvé krve a další den zase nic.Občas mi projede bradavkami jakoby mrazení a občas pociťuji u pr vaječníku mírný tlak.Jen jestli někdo nemá zkušenost.Snažíme o miminko rok a půl a asi mi už hrabe.Moc děkuji
karlos12..tak nějak nastejno to mám i já...min.měsíc jsem asi 1 týden před ms hnědě špinila,bolesti v kříži,prsa na prasknutí..test vyšel nevím..asi duch tam byl..(.já už jsem z toho všeho zmatená..mám za sebou pár SP)..no ale druhý den nastala menzes.celkem silné krvacení,tak už jsem to přestala řešit..ikybych byla těhu tak to zase šlo do háje.......jenže,takové ty pocity pořád přetrvávají.. tlak v podbříšku,mrazení v bradavkách,semtam pořádné bolesti v křížích...nevím.asi je to už i o hlavě.zatím netestuju,nějak se tím nezaobírám a neřeším to.počkám na další ms,mněla by být 1.7
jéj..my jedeme za měsíc..moc si to užijte a taky držím pěsti...vyjde to,věř tomu🙂

@prcekverunka proste kdyz je tehu, BT neklesne za zadnych okolnosti....