Těhotná? Je to možné?
Ahoj.
Prosím rady a vaše zkušenosti 🙏
MS 4.2., cyklus 26 dní, ovulka kolem 16.2., další MS očekávám 1.3.
Poslední 2 dny šílená únava, nateklá a bolavá prsa, semtam se mi zvedl žaludek a občasná bolest podbřišku, žádné špinění nic.
Menstruační bolesti mívám vždy jen den před nástupem MS, proto je mi to pobolivani divné.
Nechci plašit jako posledně, ale bylo by možné že by to mohlo být těhu?
Vím, že tu určitě padne odpověď typu "udelej si test", "počkej na MS", ale jen mě zajímaly vaše zkušenosti 🙏
Děkuji.
@vendelinka08 právě že zítra, mám to většinou přesný jak hodinky, tak uvidím.. spíš mě mrzí že je tam pořád ten duch..
@zvladarova a bez upravy vypada jak?tady cosi videt je. V terminu ms uz by mela byt carka videt dobre si myslim,ale kazda jsme jina,tezko rict. Jen musi silit,ten rozdil by mel byt znatelny.
@zvladarova dekuju,snad se zadari
Tak hlásím dostavenou MS.. ostatním držím palce ať se zadaří
@moucha32 jak ti to dopadlo?
@slunickova no tak teď jsem 10dpo, 4 dny do ms. Mám tři duchy , včera jsem si dělala ten clearblue a vyšel negativně tak nevím..... buď je to hcg nízké a testovala jsem brzy a nebo nic nebude. Bolelo mě břicho jako kdybych to měla dostat , ale dnes mě bolet přestalo. Zato prsa bolí hodně.
@moucha32 a sili ti ta carka nebo furt stejna?
@slunickova já jsem zatím netestovala. 1. Duch na proužkovym testu byla slabá, ale viditelná, druhá byla o něco výraznější a třetí bych řekla, že stejně jako ta druhá a pak jsem dělala ten digitální. Ten byl včera což bylo 9dpo
@moucha32 na digital bych rekla ze je brzy,tak drzim palce.
@slunickova já jsem ten digital rozebrala, zajímalo mě co je uvnitř a jak to tam vypadá. Jsou tam dva proužky a tam jsem taky měla ducha, ale to neberu úplně tak vážně, protože vůbec nerozumím tomu systému jak ten test funguje
@moucha32 ja tem testum nerozumim uz vubec mela jsem krasneho ducha ruzovou carku a druhy den nic bilo,kdyby slabli a pak nic tak to pochopim ale mit carky co sili a pak vubec nic to se mi nikdy nestalo.
@zvladarova něco malého tam je...
@slunickova asi bude nejlepší si počkat do ms, ale chápu, že to člověku nedá už z principu. Mě to taky nedá. Chystám se udělat zítra ráno. To Teda budu 11dpo. Mám test s citlivosti 25. Vůbec nevím, který je citlivější jestli 25 nebo 10
@moucha32 10 je citlivejsi 25ukaze az bude vic tehotna.takze rozhodne 10.
@slunickova aha tak si zítra dojdu pro mamatest , ten mi zakázal ty duchy a jednoho docela silně
@moucha32 budu drzet palce a dej vedet
@moucha32 tak co test?
@slunickova tak koupila jsem těm mamatest a je negativní, obávám se, že to asi nevyjde. Ale až ve čtvrtek má přijít ms. Ale třeba moje mamka mensruovala se sestrou 3 měsíce.
@moucha32 a byl uplne bili?mela jsi krasny duchy
@slunickova tady mám z dnešního rána podle mě tam nic není ani kdybych se hodně snažila něco vidět
@moucha32 ukaz vsechny testy co jsi mela
@slunickova já nemám všechno evidované. Tenhle je z dnešního rána
@moucha32 pripada mi to jak moje testy byli krasny a pak bilo a pak jsem to za 4dny dostala,proste biochemicke tehotenstvi.
@slunickova co to je biochemické?
@moucha32 to se oplodni vajicko ale spatne uhnizdi a odejde to s ms,kdyby si netestovala pred ms tak to ani nevis,stava se to dost casto
@slunickova aha.. Nu asi to tak bude.....
Prosím chci se zeptat už tak 4dny mě bolej prsa nevím cim to může bejt. Prosím o radu

@zvladarova uvidíš zítra popřípadě, když má nedorazí zkus další test...