icon

Těhotná? Kdy si udělat test?

kosticka12
26. led 2018

Ahoj, s pritelem se snazime uz dele o miminko… Mam cyklus nepravidelny, takze vubec nevim kdy to dostat… Minuly mesic jsem sla na vyvolavacku a dostala jsem to 26.12 od te doby ovulace probehla 14.1 🙂 poznam ji podle hlenu, otevrenosti cipku, a bolesti vajecniku. Ale jelikoz mam ms nepravidelnou tak nevim kdy testovat… Bt mam 36.9, dnes 36.8 cipek mekci, vzadu, kratsi a neni zavreny do spicky jako vzdycky, ale je tam kulaty zavreny otvor.. nevim jak to popsat :D bolesti obcas mam, prsa boli na dotek, podrazdena jsem, unavena, vse me boli… Asi jako klasicky pms :D

jaja01k
26. led 2018

Kdyz byla ovulace 14.1., mela bys to nejspis dostat 27.-29.1. S testem bych jeste pockala.

kosticka12
autor
26. led 2018

@jaja01k dekuju za odpoved. 🙂 Ted jsem dostala trochu krec tak to asi dostanu...

krasnyportret
Odpověď byla odstraněná
priefi
27. led 2018

@kosticka12 Zkus udelat test kolem 3.2., pokud ovu byla 14.1.urcite bude pozitivni, pokud jsi tehu. Termin ms podle ovu by mel byt 28.1.

kosticka12
autor
28. led 2018

Holky a jak ma vypadat delozni cipek zhruba ve "4tt"?? Teplotu bt mam furt 36.8...

patmouse
28. led 2018

@kosticka12 nikde neni psano,jak ma vypadat. Kdzda to ma jinak. Mozna byste mela belavy vytok,mozna ne... kazdopadne mne test vzdy ukazal druhou carku 28 dc i kdyz take nemam cyklus pravidelny.