Těhotná podle ultrazvuku na preventivce x negativní test
Ahoj, v pátek jsem byla na preventivní prohlídce u gynekologa. Po vyšetření pohmatem mi řekl, že mi radši ještě udělá ultrazvuk (má ten vnitřní). Chvíli tam něco zkoumal a přeměřoval a pak se mě zeptal, jestli nemůžu být těhotná. No jako neměla bych být, používáme kondom a nějakého protržení či poškození si nejsem vědoma... Že mi prý radši nechá udělat test z krve pro potvrzení, že takhle může vypadat rané stádium těhotenství. No, tak týden a půl před prohlídkou mi skončila menstruace.. Když jsem šla na odběr k sestře, byla dost komunikativní, tak jsem jí líčila situaci a ona že vzhledem k měsíčkům je to nepravděpodobné... pak ale koukla na ultrazvuk a začala něco ve smyslu no může to být a nemusí.. Dělala jsem si asi 5 testů z lékárny, negativní. Jako být těhotná by se mi tak úplně teď nehodilo, ale tak zas konec světa by to nebyl... jen, pokud by to viděl na ultrazvuku, už bych musela být aspoň v 5tt a to by mi snad ten test z moči vyšel pozitivní, ne? Co tam na tom ultrazvuku mohl vidět kdyžtak jiného? Nemůžu dospat pondělních výsledků....
Samozřejmě od té doby co mi to řekl, pociťuji všechny těhotenské příznaky:D ale to bude psychika....
@princeznalea Napada me cysta ci nejaky utvar v deloze... ale musim rici, ze jsem zvedava za tebe 😉 Drzim palce, at to neni nic vazneho. Tehotenstvi by byla sice vec prekvapujici, necekana, ale nakonec veskrze mila (kdyz vezmu v potaz dalsi moznosti) 😉
No, to asi máte pravdu🙂 a cysta by byla asi ještě ten lepší případ....tak uvidíme, co se z toho testu zítra vyklube🙂
@princeznalea Ahojky, tak co, jak to s tebou vypada😉

Nekdy se pozitivni tt ukaze az pozdeji. Nebo to muze byy cysta. Pockej si ba vysledky te krve