Těhotná přes Ornibel?
Na radu gynekolozky jsem prestala uzivat prasky a presla na krouzek.
Problem je, ze jsem je prestala uzivat po 7 dnech z platicka a 8 den zavedla krouzek - pred tim, jsem s partnerem mela nechtaneny styk a tak jsem musela dobrat prvnich 7 prasku (stejne jako kdyby nastala chyba v uzivani nebo tak)
Po dobu tri tydnu jsme se chranili kondomem a ted v pondeli jsem krouzek vyndala - ve stredu nam ale kondom praskl (menzes jeste neprisel ale cekam ho dnes, vcera neprisel)
Vim, ze ted dite urcite ne - gynde jsem volala a rekla, ze by to melo byt snad v poradku a pro prasky PO by nesla.
Co teda delat? Gynekolozku chci menit, delam v embryo laboratori a o gynekologii se zajimam hodne, je uz starsi a myslim, ze obcas je zatvrdla ve sve dobe. Nicmene me desi, ze menstruace stale neprichazi, i kdyz mam takovy hrejivy pocit a tlak jako pri ni
Kdyz pockam dnes a zitra si pripadne vezmu pilulku po bude to mit jeste nejaky ucinek?
Ty hlavně neber pilule nemůžeš kombinovat pilule a ještě kroužek to prostě nedělej určitě je to hormonama
Změnou antikoncepce to je úplně normální a třeba test sis dělala selhat může každá antikoncepce
Ale ja prasky brat prestala (nebrala jsem prasky s krouzkem dohromady) minuly mesic jsem mela menstruaci a mela nechraneny styk (byla jsem chranena prasky) - na radu doktorky jsem prasky brala jeste sedm dni aby nedoslo k otehotneni kdyz jsem si mela dat krouzek. Krouzek jsem zavedla v den kdy bych si normalne vzala 8 prasek... pak ho mela tri tydny a chtanila se u toho kondomem, nyni jsem vyndala krouzek a praskl nam kondom
Platicko prasku jsem nedobrala z duvodu, ze mi nedalaly po nekolika letech dobre. Takze jsem v cyklu nasadila ornibel ale az po sedmi dnech kvuli tomu aby nedoslo k pozdejsimu oplozeni. V letaku jsem nasla, ze muzu zacit kterykoli den cyklu pokud jsi sem jista, ze nejsem tehotna ale uz nepisi jestli jsem okamzite chranena
@pastyris ano ale píšeš že kdis si případně vezmeš pilulku jestli to bude mít účinek - na to jsem reagovala že to nemáš dělat test určitě skus ale podle mě je hodně malá šance že bys byla v tom mělo by to být úplně mimo plodné dny a tím že jsi brala prášky tak tím tuplem ... Jasně že možné je všechno ale všeobecně se říká počkat 14 dní a pak jít když tak k dr.nebo jen zavolej ale prostě změna antikoncepce udělá s tělem bordel a trvá než si sedne ...
Jenze doktor radil, ze pokud Ms neprijde tak nemam dalsi krouzek zavadet a mam hned k nemu na testy z krve kvuli pripademu tehotenstvi (coz me vydesilo)

@pastyris myslím, že ti nepřišla díky že hormonální změně atd. Takže bych nepanikařila a jeste chvíli počkala, určitě bych nečekala, že má bude přesná.