Těhu? 4 dny do očekávané MS dvě čárky na testu
Ahoj holky. vím, že těchto a jim podobný otázek je tu spousta. Mám 4 dny do očekávané menses a 13DPO. prsa mne bolí fakt dost, podbříšek také. Odpoledne mi to nedalo a udělala jsem si test (ráno je lepší to vím). Ale po 3 minutách tam byli 2 čárky a ta spodní jen o trochu slabší. Nechce se mi věřit, že bych mohla býr těhotná. Je to možné? Díky za odpověď.
Ještě pořád se bojím na to pomyslet. V neděli by (ne)měla dorazit teta. A snad to neudejde 🙂
Tak tohle duch nebude;) gratulka!
AHOJ VŠICHNI 🙂 mam otázku. Moje poslední menstruace byla kolem 24.listopadu do dneska jsem to nedostala.dělala jsem si test a byl negativní.chvílemi me boli vaječníky a ještě Leva strana břicha a jde mi to chvílemi dolů pod břicho a někdy zas k pupíku. Myslíte si ze bych mohla byt těhotna když jsem na testu mela jen jednu čárku? Děkuji 🙂
Aha :-/ a to vás to bolelo furt nebo chvilku jo a pak zase ne.třeba tedka me to od rána neboli vůbec. Se ptám jak blbec ze jo?🙂 Já jen abych věděla 🙂
@lucka2597 hlavně při nějakém pohybu a co pamatuji, tak ne v kuse a hlavně jsem nedostala MS 2 měsíce a myslela si že jsem těhotná protože to jsme se po vysazení prášků akorát začali snažit. Tak dr to spolehlivě pozná dle utz a kdyby pichl vyvolavacku tak se naopak mimčo lip zavrta 😉 já bych se taky ptala , v pohodě 😉
@lendule2 Nic neni nemozneee 😉 Ja mela take 4 dny pred ocekavanou MS, citila jsem se tehotne a manzel nevydrzel a test chtel delat hned vecer co jsem dosla z prace a byly tam dve carky, rano jsem si to hned potvrdila znova 🙂
No a dcerka bude mit za par dnu rok 😵 Preji hodne stesti 🙂
Ahoj holky, kdy se tak ukážou 2 // na těhotenském testu? Pohlavní styk jsme s manželem měli 26. 12., antikoncepci beru, ale bohužel jsem 2 pilulky na začátku platíčka vynechala, TT zatím nic neukazuje, ale mám strašné křeče v podbříšku, takže se bojím. Mám 6 dní před očekávanou menstruací, antikoncepci teď beru pravidelně. Nevím, kdy jsem mohla mít ovulaci, to jsem nikdy nepočítala. Děkuji
pekkaa: Děkuji, a i když jsem v prosinci brala antinu, tak nějak nepravidelně? Jsem na to strašná. Dvě děti už máme a třetí fakt nechceme ani nemůžeme. Musím si na to fakt dávat větší pozor. Ale i tak děkuji.
hm děkuji, to byl ten shon kolem Vánoc a děti a tak všechno dohromady☹ a teď se můžu jen bát
Ahojky holky. Asi špatná otázečka. Ale kdy jste šly k lékaři? Hned nebo až ten 6-8tt? 🙂 Moc díky za odpověď. A pokud si myslíte, že jsem blbá či věci tomu podobné, prosím nepiště to sem. Díky 🙂
No, brouzdala jsem po netu a já se nemohu dopočítat. Takže zítra budu muset zvednout telefon a objednat se na kontrolu. Jsem si myslela, že jsem 4tt, ale kalkulačka říká 6 tt a nějaký drobný (cyklus 39-45 dní). Tak já nevím ☹
@lendule2 tyden tehotenstvi dle posledni menstruace predpoklada, ze cyklus je zhruba 28 dni a ovu zhruba v 14dc. Pokud mas dlouhe cykly (taky byl muj pripad), tak si od terminu ocekavane menstruace odecti 4 tydny a zacni pocitat od toho datum. Nebo pokud vis termin ovulace, tak od toho odpocitej 2 tydny a pocitej to od toho datumu

@lendule2 melas styk, tak je to možné :D zkus si klidne udelat jeste jeden test pro jistotu at to mas černe na bilem.