Těhu nebo ne? Moc nejím, mám kulaté břicho
Holky moc nejim a mam kulate bricho..uz asi 4mesice neberu prasky..dam sem fotku reknete mi svuj nazor

😂😂😂 sorry ale to se nedá...dle břicha chceš abychom rentgenovým zrakem,jestli tam nemáš dítě??? Co takhle zkusit test;) nepíšeš nic ani o cyklu,takže opravdu poradit ti nelze...
@misulinka44 to uz je masakr, ze.....
@pet359
@misulinka44 no jak ma takhle kulaty bricho, tak je stopro tehotna 😀
😂 tak urcite 😂
Ahoj holky byly jste tehotne bez priznaku ? Mam spozdeni ms dva dny a porad nic , muze se jednat o tehu ?
@saja13 muze a nemusi. Zkus test.
Pockam do patku a kdyz nedorazi tak zkusim ;) docela bych si to uz i prala po dlouhem cekani
No me dva dny bolel levy vajecnik a dnes me vzbudilo a vcera wc a dnes bolel rano pravy tak nevim , uz ani neocekavam dve carky protoze sem vzdy zklamana,taky dejte vedet holky jak jste dopadly vy 🙂
U me smula :( vcera dorazila vecer .az se mi chtelo brecet
@saja13 hmmm :( aspoň víš, na čem jsi a snad příště 🙂 Mně MS taky došla..resp. se to ani nedá nazvat jako MS.. takže stále nevím, a svrbí mě ruka, že bych testovala :D ale přemlouvám se vydržet aspoň do čtvrtka, jestli se to fakt nerozjede. Vždy jsem si říkala, že budu testovat, až si budu jistá, že ano.. tak teď jsem byla spíš fakt překvapená, že nic?? Ani náznak?? Teď mě štve, že mám teda nějak rozhozený cyklus :/ a co je na příčině.. tak hodně štěstí do budoucna 🙂

Vazne? Podle fotky bricha? Pardon, ale co takhle si udelat test? Nekdo ma kulaty bricho a tehotny fakt teda neni....boze...