icon

Těhu nebo ne? Moc nejím, mám kulaté břicho

luci_nka17
7. čer 2017

Holky moc nejim a mam kulate bricho..uz asi 4mesice neberu prasky..dam sem fotku reknete mi svuj nazor

Těhu nebo ne? Moc nejím, mám kulaté břicho
pet359
8. čer 2017

Vazne? Podle fotky bricha? Pardon, ale co takhle si udelat test? Nekdo ma kulaty bricho a tehotny fakt teda neni....boze...

misulinka44
8. čer 2017

😂😂😂 sorry ale to se nedá...dle břicha chceš abychom rentgenovým zrakem,jestli tam nemáš dítě??? Co takhle zkusit test;) nepíšeš nic ani o cyklu,takže opravdu poradit ti nelze...

pet359
8. čer 2017

@misulinka44 to uz je masakr, ze.....

agnes2ivory
8. čer 2017

@pet359
@misulinka44 no jak ma takhle kulaty bricho, tak je stopro tehotna 😀

pet359
8. čer 2017

😂 tak urcite 😂

saja13
8. čer 2017

Ahoj holky byly jste tehotne bez priznaku ? Mam spozdeni ms dva dny a porad nic , muze se jednat o tehu ?

agnes2ivory
8. čer 2017

@saja13 muze a nemusi. Zkus test.

oplatecka
8. čer 2017

@saja13 Zkus test a uvidíš, na čem jsi. Příznaky mít nemusíš...

saja13
8. čer 2017

Pockam do patku a kdyz nedorazi tak zkusim ;) docela bych si to uz i prala po dlouhem cekani

verun24
8. čer 2017

@saja13 taky cekam do patku 🙂 , jsem taky bez priznaku snad jen poboliva podbrisko jako by mela prijit ms a to mela prijit vcera a nic normalne vzdy pred ni spinim i 4dny a ted nic.miminko si moc preji budu drzet palecky

pet359
8. čer 2017

@saja13 ja treba nemela priznak ani jeden...proste jen zpozdeni 14 dnu, jen nahodou jsem si udelala test...uz jsem ani nedoufala, ze by tam byly dve carmy...😉 ani me nepobolivalo podbrisko, proste nic 🙂

saja13
8. čer 2017

No me dva dny bolel levy vajecnik a dnes me vzbudilo a vcera wc a dnes bolel rano pravy tak nevim , uz ani neocekavam dve carky protoze sem vzdy zklamana,taky dejte vedet holky jak jste dopadly vy 🙂

saja13
9. čer 2017

3dny zpozdeni a porad nic :( kdy mam zkusit dalsi ?

pavlinar
10. čer 2017

@saja13 Tak to jsme na tom úplně stejně. Test jsem zkusila 2 dny po zpoždění.. a nic.. tak teď to zkusím příští týden, a další týden jdu stejně k dr. Tak snad to nebude něco blbého. Ale to by mě snad bolelo to břicho nějak víc.. Držím palec 😉

saja13
10. čer 2017

U me smula :( vcera dorazila vecer .az se mi chtelo brecet

pavlinar
13. čer 2017

@saja13 hmmm :( aspoň víš, na čem jsi a snad příště 🙂 Mně MS taky došla..resp. se to ani nedá nazvat jako MS.. takže stále nevím, a svrbí mě ruka, že bych testovala :D ale přemlouvám se vydržet aspoň do čtvrtka, jestli se to fakt nerozjede. Vždy jsem si říkala, že budu testovat, až si budu jistá, že ano.. tak teď jsem byla spíš fakt překvapená, že nic?? Ani náznak?? Teď mě štve, že mám teda nějak rozhozený cyklus :/ a co je na příčině.. tak hodně štěstí do budoucna 🙂