Téměř žádné krvácení. Můžu být těhotná?
Prosim o radu. 30.7. jsme meli s pritelem prvni nechraneny styk. Par dni po jsem mela nafoukle bricho, v noci bolesti jak pri ms, teplotu atd. Nevenovala jsem tomu pozornost. 9.8. jsem sla na gyndu, pac jsem v Praze zadnou nemela a rikala, ze vidi gestacni vacek, ale je strasne brzo a vic o nem nemluvila. Ted v nedeli prisla ms, ale poprve bez bolesti a hlavne dva dny temer zadne krvaveni, treti den nic a dnes zas malinko krve. Je mozne, ze bych byla tehotna? Test neukazuje nic. Ale asi je na nej jeste brzo :/
8 dni po styku videla gestacni vacek??? Co je to za blbost.. neco lze videt nejmene mesic po oplodneni.
@leeloo13 Nevim, co na tom ultrazvuku doktorka videla, ale gestacni vacek urcite ne.
@barulina ovulaci jsi mela pred 25 dny. Ano, to uz videt je krasne. Ale ne 10 dnu po oplodneni.
@sudylichozrout presne pred 23 ;) a ja pouze reaguji na na to ze to nemusi byt mesic
Nemam v planu zpochybnovat, co rekla doktorka. A vacek nebyl to, na co jsem se ptala. Chtela jsem vyuzit zkusenosti zkusenych maminek, ktery mely treba podobny prubeh... dotaz znel: muzu byt tehotna? Poddotaz: na test je brzy? A tady se resi vacek :(
Na ultrazvuku je tehotenstvi videt od hodnoty hcg 1000, takze test uz by musel byt davno pozitivni, pokud videla vacek🙈
Pokud se vacek nevyviji a odejde s ms, tak hcg neroste, ne?
Hele, fakt tomu prd rozumim a mrzi me odmerene reakce
To neroste. Nejjednodušší mas,když ti gynekolog udělá krevní test na hCG. Pokud bude,nech si ho zopakovat po týdnu. Ja ho mela jeden týden 91 a týden po už pres 3 tis
@mirinda35 taky jsem měla placentu v předu a břcho ven už od 5 měsíce, kopance jsem cítila mnohem dříve tedy. 😃
Jen mi to příjde zvláštní, že má 3 měsíce do porodu a teprve zjistí že je těhotná. 😃 tak mě to připadá vtipné. Ale taky jednu slečnu znám, ta na to teda přišla ve 4 měsíci. Takže asi nic neobvyklého. 😃
A objednala tě dr. na další kontrolu? Můžeš být těhotná, slabé krvácení může být i "zahnizďování". A pozitivní test se může ukázat později. Držím palce, ať to dopadne jak si přeješ 😉
@mirinda35
@alassel
@sudylichozrout
@barulina zase nějaký troll, už je to fakt trapný a nevím proč se to tady nějak necenzuruje.

Spis ne než ano.