icon

Test 20 dní po styku. Je možné, že mohu být těhotná?

3fialka3
1. črc 2020

Dobrý den, již 6 let beru pravidelně antikoncepci Jeanine. Menstruaci jsem měla 24.5. a pohlavní styk jsem měla 12.6. partner se do mě neudělal. Nyní jsem měla menstruaci 23.6, ale pouze 3 dny velmi slabé krvácení s průhledným lepkavým hlenem. Od začátku tohoto týdne mě mírně pobolívá břicho a podbřišek hlavně při pohmatu. TT (Intimed) jsem si dělala dnes ráno a ukázal mírně skoro neviditelnou čárku, druhý (Dr.max) neukázal nic. Je možné, že můžu být těhotná? děkuji

vendelinka08
1. črc 2020

@3fialka3 myslím, že těhotná nejsi, ale může tam být jiný problém, takže bych zavolala na gyndu a zkonzultovala. Hlavně kvůli té bolesti. Můžeš mít třeba cystu. Těhotenství bych vyloučila, bereš antiko a partner se do tebe neudělal. Takže tak.

3fialka3
autor
2. črc 2020

@vendelinka08
Dnes ráno jsem dělala ještě jeden test a vyšel negativně takže problém je asi někde jinde. Zajdu na gyndu.

theuska29
2. črc 2020

Určitě zajděte na gyndu ;) Já jsem měla styk 24. 2. a 11. 3. (2019) jsem byla na gynekologii kvůli bolestem a byla jsem těhotná. Na ultrazvuku byla vidět dutinka, ale pro potvrzení se čekalo na výsledky krve.
Nedávno jsem měla opět bolesti v podbřišku, šla jsem na gynekologii a tentokrát šlo o zánět dělohy a vaječníků. Takže raději zajít ;)