icon

Test. Co si o něm myslíte?

svlocicka
7. zář 2019

Ahojky prosím o radu dělala jsem si test cca 6dni do ms jen tak bolelo mě prsa a břicho po zaschnutí duch budete ho taky děkuji nevím co si myslet ☺️.

Test. Co si o něm myslíte?
adenka84
7. zář 2019

@svlocicka udelej si test v den ocekavane MS.. pokud bude silit, tak je to jasne 🙂 drzim palce...
Ale duch 6 dni pred MS to vypada nadejne..

jituli84
7. zář 2019

Mohlo by to tam bejt, hold ted zaleží jak se uchytí 🙂 Držím palce

svlocicka
autor
7. zář 2019

Myslíte no teď nevím jestli cca 6nebo 7 ale jak test byl mokrý tak tam nic nebylo ale až právě po zaschnutí tak právě nevím no 🙂🤔

lida9
7. zář 2019

na pribalovem letaku k testu je jasne napsano, kdy se ma vysledek odecitat... urcite to neni po zaschnuti! takze pockej a udelej si radny test v den zmeskane ms...

terka80
7. zář 2019

@svlocicka ja vim jen jedno a mluvim za sebe,kdyz tehotna nejsem tak mam po zaschnuti tt bily ani duch na nim neni,takze klidne tehotna byt muzes,urcite zopakuj test ale az v den kdy ocekavas menstruaci,drzim pestiky

svlocicka
autor
7. zář 2019

Tak pokud bude bílí po dalším testování tak to pak byl plány poplach 🙂

jituli84
7. zář 2019

dr mi kdysi řekla , že je zbytečné si dělat test před ms , kolikrát se totiž stabe, že těhu samo odejde a pak sme z toho jen ve stresu, ale držím palce at to vyjde 🙂

svlocicka
autor
7. zář 2019

Tak asi nic dole 6dni před a nahoře 4dny před ms tak to nebude nic

kribb
7. zář 2019

@svlocicka mala som to rovnako... Myslela som si ze nic.. Par dni na to preventivka na gynekologii a tiez doktor nic nezaznamenal a par dni na to boli dve silne ciarky a sme v radostnom ocakavani nasej dcerky.

aselluska
7. zář 2019

@jituli84 znám spoustu holek co testovaly dříve než měly a testy jim dělaly čárky, pak přišla ms. Testovaly tedy dříve, než měli, ale díky tomu zjistily, že potřebují léky na podporu, udržení plodu a potom se mimi uchytilo. Kdyby netestovaly, přišlo by se na to až bůhví kdy, všechno špatný je pro něco dobrý.

svlocicka
autor
8. zář 2019

@kribb zrovna mám jít k doktorovi na preventivní prohlídku na gyndu 😁já už mám dcerku tak by mi nevadilo kdyby to bylo po druhé 😃

svlocicka
autor
8. zář 2019

Ale prsa mě bolí tož před ms nemám tak uvidíme no hodně chodím čůrat taky.

tinkad29
8. zář 2019

@svlocicka udělala bych test až v den očekávané MS, dříve to asi nemá smysl 🤔 pak uvidíš. Hodně štěstí 😊

jituli84
8. zář 2019

@aselluska řekla jsem , co mi bylo řečeno nic víc. Každý může mít vlastní názor, přeji pěkný den.

aselluska
8. zář 2019

@jituli84 ve svém příspěvku jsem nenašla nic špatného, co by poukazovalo na něčí špatný názor, taky jsem řekla, co mi bylo řečeno.

svlocicka
autor
9. zář 2019

Holky bolí mě dost břicho ale ms mám dostat až ve středu nemám to nikdy spíš teď jsem hodně zaslíbila hnědé tak nevím.bud se to rozjede nebo ne 🤔