Test. Duch?
Holky, je to duch?

@lucca0 je to krásné, jinak i mě tie mamatesty ukazujú pořád stejnou čarku...
@lucca0 Ty jo krasne ti carka sili❤
@lucca0 já byla v pondělí na krvi a UZ. Na UZ nic vidět nebylo a HCG v krvi jen 390. Tak mě objednali na pondělí 16.12. a jak jsem z toho byla špatná, tak jsem se objednala ještě k mýmu dr na krev, tam jsem byla včera a krásně mi to stouplo na 602. Takže se něco děje a doufám, že v pondělí už něco bude vidět.
@lucca0 ahoj, no já skončila v nemocnici s mimodeloznim. Měla jsem hcg jen 1560 a na UZ nic...Měla jsem být 6+0...Takže mě poslal do nemocnice, kde to našli, že to je v pravým vejcovodu....Už bylo vidět i srdíčko 😭😭 hned na operaci, vzali mi vejcovod....Dneska mě pustili domů... můžeme se snažit až za 3 měsíce
@klchudik Jezisi to me moc mrzi :( drzim vam palecky v dalsim snazeni 🍀 uz byla srdecni akce? No tak jeste ze se na to prislo taky to tam mohlo rust a prasknout :/ takze to bylo oprvadu vcas zachycene.
@barcachejn srdeční akce už byla pěkně vidět...bylo to doslova za pět minut dvanáct...
@klchudik No to si myslim tedy,moje kolegynka to mela take zjistily ji to skoro az v 7tt a to uz mela celkem silne bolesti,takze opravdu jeste ze tak. To bylo vase prvni tehu?
@barcachejn ano první pro 2 a 3/4 roku snažení
@klchudik mrzí me to, drž se 🍀🍀🍀🍀🍀

@lucca0 máte už zpoždění?