Test. Je tam bílo nebo duch?
Koukám do toho tak moc, že uz mam vidiny, i kdyz stejne vim, ze tam nic neni.. ale i tak se zeptam, nic tam neni ze?
Jedna se o test Pepino.

taky bohužel nic nevidím ☹
@nella18023 Fakt je nutne kvuli tomu zakladat novou diskuzi? Nemuzes to prilepit k nejake z tisice predchozich?
Ne, je to negativní.
Mne se tam neco zda (potom, co jsem videla niz, ze ta carka byva dal nez obvykle) - jak to dopadlo?
@krupka3 Přesně tak, Pepino má tu čárku jak u těhotenských tak u ovulačních testů dál než všechny ostatní testy a oproti jiným má opravdu méně barviva.mamtest,Dr max i testy z Rossmanna ukazovaly už jasného růžového ducha a Pepino byl opravdu o lovení a mžourání.
@nella 18023 jak to dopadlo? Já kdyz na to teď koukám,tak chvílemi jako kdybych něco málo viděla
Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.
@balogis tak jsem si dělala i objednaný test z krve a také nic, ms poté dorazila :/
@rybka6 Urcite. Jsi tehotna 🙂
@rybka6 ja bych byla s hodnocením, zda jsi nebo nejsi těhotná, opatrná. Uvidis, zda za dva dny zesílí 🙂 ja měla tři dny zpět na testu Livsane 25 dosti dobře viditelného ducha a vypadá to spis, ze těhotná nejsem.
Ale moc držím palečky, aby to dopadlo, jak si přeješ 🙂
Prikladam foto jako důkaz 😀
@eiram7 tehotna jsi (byla), ale jde o tzv. biochemicke tehotenstvi, tedy tehotenstvi nepotvrzene lekarem, ktere neprosperuje a skonci driv, nez vlastne zacne.
@sudylichozrout hele ja ještě ms nedostala (jsem 11 nebo 12 dpo), ale další testy jsou negativní. Uvidíme. Třeba se mýlím 🙂
@sudylichozrout ale přijde mi divny, ze by Livsane citlivost 25 ukázal pěkného duha a na Mamatestu citlivost 10 by nic nebylo. Spis mi to přijde jako vadný test...
@eiram7 Tak mozne je vsechno 🙂 Ale drzim palce, do dalsich dnu 🙂
@sudylichozrout normálně jsi mě nahlodala a šla jsem si udelat test 😀🤦♀️ Přijde Ti to jako duch?
@eiram7 Fotka neni uplne kvalitni, ale ano, prijde 🙂
@sudylichozrout jojo, neslo mi to lip vyfotit. to je teda vtipný. Tak uvidíme, zda z toho něco bude. 😀Pak by byl ten test Livsane sakra citlivý
@eiram7 Ja mela pocit, ze Livsane jsouncitlivost 10, ne?
@sudylichozrout v lékárně to spletli a dali mi citlivost 25

Bohužel nic nevidím. Kolik dní po menstruaci jsi?