icon

Test - je tam duch?

markeetaaa24
4. črc 2019

Chci se zeptat, vidíte tam ducha nebo mám jen halucinace? 😀 na fotce to není asi vidět, ale já ho tam proste viděla

Test - je tam duch?
Strana
z2
balogis
7. črc 2019

@mimisef já nechápu toho ducha,už se mi to stalo podruhé u tohoto testu.. říkám si že buď mám vždy v době kolem ms zblaznene hormony nebo třeba biochemické..bůh ví ale myslím,že to co se mi na těch testech objevuje, není žádný neviditelny duchacek,kterého bych si namlouvala .mno každopádně aspoň můžu v klidu odletět na dovolenou..dvě děti máme, třetí není vyloženě v plánu ale ...😍 necháme tomu volnou cestu

zuzlinka30
9. črc 2019

Ahoj holky tak jsem to měla dostat 4.7. Včera ve sprše jsem trošku krvacela ale colou noc nic, ráno jsem šla do sprchy a zase jsem trochu krvacela spíš to byla taková nahnedla krev a pak zase nic. Na testech nic není vidět. Tak já už fakt neví.m.

sardinka3
21. črc 2019

Ahoj, jsem 24DC. Dnes měla přijít MS a nepřišla, na testu toto... Tak jsem zvedavá, jak se to bude vyvíjet 😅. Už máme doma dvě větší holky a bylo to jednorazové poblouznení na dovolené😛😅

leeela
13. srp 2019

Taky se přidám 🙂 vidíte tam něco, nebo ne? 🙈🙂

dominikaromanova
13. srp 2019

@leeela, ne.

lucynka721
Autor odpověď smazal
niko12345
25. bře 2021

Dobry den jdu s prosbou ...chci se zeptat jestli na tom TT jde něco vidět? ...Měla jsem pocit že je tam duch ale nevím to jistě ...už týden mě pálí žáha a mám 3 dny zpoždění ...děkuji moc a hezký den

Strana
z2