Test. Je tam něco?
Ahoj holky,prosím vidíte na nem testu ducha?dekuji

@vanesahudgens 😘dekuji za odpoveď 🤗
Něco tam určitě vidím 🙂
@lolira1989 podle me je tam ☺Zkus za 2 dny znovu ☺
@baru7889 juuuj dekuji moc😊
@leninka800 určite skusim😘dekuji
Mam dva dny do menstruace,ale od včera mám bolesti jako bych to mela dostat...je to normálny?
@lolira1989 duch tam je. A bolesti mit můžeš jako u MS. Držím palce
@lolira1989 taky jsem mela takove mini duchy na zacatku😀Ja jsem si jich ani nevsimla, az potom kamaradka. Bolesti bricha jsem mela taky, jako bych to mela dostat.
Joo vidim.
@lolira1989 Také vidím. Tak ať sílí🍀
Dekuji vám holky 😘
Ahojky. Týden mě šíleně bolí podbrisek , udělala jsem test a dva dny po sobě tam byl duch. Dneska ráno už nic 😢 tobě držím všechny palce, ať sílí 🍀🍀🍀🙏🏻
@eelliikk dekuji😘dnes mi také vyšli o dosť slabší testy neviem co si myslet🤔
@lolira1989 ale představ si, teď večer jsem udělala zase, a opět tam něco je..... tak mi top vysvětli 🙈🙈🙈
@eelliikk muze to být tím že je skoro testovat a hladina hcg kolíše 😁hoď foto😃
@eelliikk ale anoo,je ti tam videt😘 máš i barevnou foto?
@eelliikk ešte z rána jina značka 🙄
@lolira1989 sakra nejde mi vložit foto, haze to chybu . A ten tvůj z rána je co za značku ?
@lolira1989 testuj stejnou značkou... zkus za dva dny, hcg roste obden... držím pesti
@lolira1989 jinak slabé dusiky vidím na všech fotkách...
@lolira1989 to je gravitest
@makiska1 juuuu tak to si mne potešila😘dekuji🤗 menzes má byť za dva dny tak jsem z toho nervózni 😭 sem tam mne boli podbrisko jako pred ms prsa jsou natekla,a vaječníky mne pichaj tak jsem zvedavá,jinak takovyho dušika jako mám na ty vcerejsi foto jsem ešte nemela
@eelliikk kolik dní máš do ms?
@lolira1989 4 dny
@eelliikk tak to máš docela peknou čarku na 4 dní do ms
Tak u mne dnes tak,že mám bolesti od rána jako na ms😭 dostat mám až zitra ale cítim jako by ste to už už poustelo,takže nič z toho asi,nemám už ani test
@eelliikk
@lolira1989 ahoj holky tak jak jste na tom?

Vidim,kdyz se poradne zamerim😁