Test. Je tam něco?
Ahoj holky,prosím vidíte na nem testu ducha?dekuji

@lolira1989 tak cooo? přišla???
@eelliikk no já netestuji, já jsem 12tt a zítra jdu na kontrolu 😊 ja právě sledovala ty vaše dusiky tak mě zajímalo jak se vyvíjí 😊😊 jinak ty MS bolesti, měla jsem hoooodne silné u obou dvou těhotenství (mám doma už pětiletou dceru) a k tomu hustý bílý vytok... ten mám tedy stále... takže to nic nemusí znamenat... a ti tvoji duchové sílí? Už máš zpoždění MS? Držím pěsti!
@makiska1dííky moc, a to si vem, že jsem 3 dny před ms. bříško bolí, ale žádný výtok. ale myslím si, že se povedlo, protože minulé těhu jsem takové bolesti neměla, a jen jsem udělala test když jsem měla zpoždění a pak jsem potratila, takže neproběhlo uhnizďování, si teda laicky myslím já 🙊
@eelliikk ahoooj😚 menzes nic zatim ani náznak večer bolesti,nic...k testu jsem se už dostala,není z ranni moci ale taký jen slabý taký už musím šetriť testy☺pošlú foto
@eelliikk waaau;)je tam, krásna 😘myslím že muži gratulovat🤗
@lolira1989 a co to máš za značku ?
@eelliikk cemio gravitest
@lolira1989 zkus ten mamatest 🙂
@eelliikk ja už to nechám tak,buď dnes dorazí ms jestli ne,testuji zitra z ranniho moce,ms mávam pravidelný presne na den tak už uvidím,nebo už jsem fakt vyčerpaná z toho😔
@lolira1989 tak dej vědět, myslím na tebe!
@eelliikk ano,dekuji moc😘
@lolira1989 na testu nic nevidím bohužel... tak buď se ještě vybarvi, nebo držím pěsti ať brzy dorazí MS a hurá do dalšího kola 😊
@makiska1 dekuji moc😘
Holky ja jsem to tak mela taky. Samej duch 😃Nema cenu testovat porad dokola. Fakt zkus obden ikdyz vim, ze se to neda moc vydrzet. To napeti, ze? 😃Nakonec mi ted lezi na kline dvoumesicni chlapecek ❤
@leninka800 ahoj;) dekuji za radu,áno máš pravdu,také jsem na to prišla😊no ja nakoniec menzes dorazil o deň pozdeji,včera hodne slabii,ráno jsem cekala poradnou nadilku ale jenom spineni,dnes bych mela byť 12dpo ,máš s tím skúsenosť že by se v tehu i krvacelo?
@lolira1989 Ahoj, ano ja jsem spinila. Drzim pesti ☺
@lolira1989 @lolira1989 ahojky zatím nic nevidimm, 8 dní je moc brzy... to máš od ovulace? Testuj nejdřív 10-12 DPO, nejlépe v den MS nebo den po, ať už tam je opravdu něco vidět... já měla velmi slabého dusika dna dny před MS... myslela jsem že nic jelikož den pred tim jsem po sexu trošku krvacela, tak jsem si říkala to už bude k MS a ono druhý den nic, tak jen tak jsem si řekla že zkusím test no a byl tam... a to bylo 13DPO... a fakt slaboucky... teď jsem 14tt... držím pěsti ať se vybarvi, ale počkej ještě aspoň tri-ctyri dny...
@lolira1989 ahojky, tak ja tam teda vidim slaboulickeho dusika 🙂
@makiska1 dekuji za odpoveď,ovulaci presne nevim🤔
@saji vážne? dekuji ❤ na živo tam vidím i ja,proto si nejsem jista, samozrejme ešte je skoro testovat ale nedá mi to,bojím se zistiť to nejak pozde protoze jsem na lecich

@makiska1 dobre ranko 😘 ešte neviem,okolo obeda budu mit test,no večer jsem nemohla spat,mela jsem bolesti jako na menzes,ale nic,podle kalendáre mám dostat dnes,zatim nic ale včera mi to fakt prišlo že se pousti a nic ..tak uvidíme 🤗jestli dorazí ms anebo test čo ukaze