Test. Je tam něco?
Ahoj holky,prosím vidíte na nem testu ducha?dekuji

@gab12345 ano ja vidiiiim✊držím pesti
@makiska1 dekuji moc za oporu😘
@lolira1989
@makiska1
•
Děkuju, snad to klapne 🙂
@gab12345 musíš verit🤗😘
@gab12345
@lolira1989 tak jak jste na tom holky? 😊
@gab12345 juuuj krása😘gratuluji
@makiska1 ahoj🙂 no ja jsem aspoň dnes vybavila lekare,dávku lieku upravil,vysadil a nahradil za magnézium a dithiaden..podle potreby..no tak už jen cekat na gynekológa čo uvidí prísti týden 🙂 no aspoň sme ešte ve meste koupili top test 10 tycinkovy a ešte intimed 25 citlivost ..ms vůbec neprisel,ja mám vždy jako hodinky tak uvidíme 😄myslíš že ťa 25 už ukáže taky?
@lolira1989 super, vypadá to nadějně! S tím testem 25 bych počkala, já ho dělala víc jak po týdenním zpoždění... držím pěsti!
@lolira1989 to už je krásná čárka! myslím, že můžeme gratulovat 🙂
@makiska1 Dnes ráno jsem dělala znovu DRmax a myslím, že ta čárka je slabší než včera na mama odpo...ale zase je už silnější než ta úplně první na stejném testu, tak snad to není falešné?🙏
Myslíš, že to klapne? Dá už se to považovat za těhotenství?
@gab12345 😘dekuji ❤ ten tvuj testik vypadá moooc dobre😘
@lolira1989 no krása... tak teď už můžu gratulovat... drž se, ať je vše ok 😊
@makiska1 dekuji mocccc💓 snáď bude vše v poradku, už se nemuzu dočkať na kontrolu ve ctvrtek, myslíš ze už by melo byť vidieť? Podle poslední ho ms to bude 5tt
@makiska1 takle vypadá mé testovani😘✊
už je dálnice?
jupí, konečně jsme se dočkali!!! blahopřeju lovcům duchů...
@makiska1 tak lekáre mam za sebou, dnes jsem radsi šla, 4tt💓🤗✊za týždeň kontrola, byl vidieť vacek, držte mi palceeee
@lolira1989 není za co držím palečky taky jsem mela takové a jsem 35 TT😊🍀
@petulka12345 dekuji moc💓snáď bude vše v poradku, ešte si neumim zvyknout, takovej zvlastní pocit😍
@lolira1989 gratulujiiiiiii 🌹🌹
@janisek7 moc dekuji💓✊
@lolira1989 supeeer!! Gratuluji a držím palce!

@makiska1 😘😘 tak snad se to udrží a není to jen naděje ve formě minimálně viditelné čárky 🙂